reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Jak słyszę ta nazwę Farmerzy to mi się tylko przypomina jak mój mąż grał w to przez ponad pół roku jakieś dwa lata temu. Ale najbardziej kojarzę z tej gry tylko jedno: dźwięk zwierząt juz nie kojarzę czy to były owce czy barany ale cały czas było tylko jakieś meczenie czy beczenie: meeeeeeeee:):)hahaha

Pinka- jestem skazana na żelazko i dechę na najbliższy miesiąc:):)hihihi. Ustaliłam sobie 1 pranie +prasowanie na tydzień:):)

Ostatnia edycja:
sąsiedzi sex uprawiają, a ja przysypiam przy tych dzikich dźwiękach i czekam na M, będzie za jakieś 30min pff. Zostało mi podsłuchiwać sąsiadów, biedna samotna ciężarówka :D

Papciorkowa ja zaraz zbiorę ogórki na farmie i idę spać;) Jak masz jakieś pytanka to pisz hehe bo ja już zaawansowany farmer;) w dalszych etapach będziesz miała truskawki to sama szybciej ten dżem wyprodukujesz;)

Dobranoc Dziewczynki;)***

jakie wy kochane jesteście z tym dżemikiem:)
szkoda że ja nie mam sąsiadów tzn mam chłopaka ale on sie nie bierze za nic a tak posłuchałabym odgłosów i może w końcu by mi sie zachciało:p bo em już usycha

Koncia- włącz głośną muzykę albo zacznij walić po ścianie no chyba ze lubisz takie dźwięki za ściany- hahhahahah:)

Ja tez mykam bo rano do szkoły- dobranoc:)

koncia to jak meczu nie słyszy, to jakieś seksiki hihihihi:D cienkie masz te ścianki. u nas nic nie słychać, a same młode małżeństwa w koło;)

agacina- a wiesz moze jak to sie u nich fachowo nazywa???????? tak samo jak u nas cz inaczej???

http://www.oaktreeparc.co.uk/4dbabyscans.htm

Prosze bardzo, to u Ciebie w miescie :)

Wpisz w google 4d scan i miasto i Ci znajdzie :)

Skoczyl sie wlasnie fireworks, ale pewnie przez cala noc beda jeszcze strzelac. kocur w ogole nie zwracal uwagi na ten huk. Spi sobie :) ale ja uwielbiam tego kociaka. Mam nadzieje, ze o malego za bardzo nie bedzie zazdrosny.​

heh cieńkie sciany powiadacie? my jesteśmy oddzieleni od pokoju ojca ściana z płyty wiórowej to dopiero jest cienizna nawet myśli słychac a co dopiero sexik

reklama
Do góry