reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Hej laseczki widze że znowu ciężkie tematy od rana, a mnie znowu głowa nawala bo jak mój ojciec jest w domu to pali w piecu od 5 rano mimo ze jest ciepło i jak tu sie choinka wyspać!!!
wogóle cięzko ostatnio u mnie ze spaniem zasypiam kolo1 o5 pobudka i tak do 8 ociepieć idzie
wczoraj to miałam wrażenie że moje dziecko wcale nie spało ani w dzień ani w nocy uspokoiło sie dopiero o5,30 jak m wrócił z pracy i sie kołomnie położył i spokój do teraz mimo że m wyszedł do miasta
jakaś psychoza mnie ogarnia codziennie sni mi sie usg i codziennie co innego oszaleje do tej środy ale za to potem wpadam w szał zakupów nie ma zmiłuj jak sie dowiem w końcu kto mnie tak superaśnie podkopuje

reklama
jakaś psychoza mnie ogarnia codziennie sni mi sie usg i codziennie co innego oszaleje do tej środy ale za to potem wpadam w szał zakupów nie ma zmiłuj jak sie dowiem w końcu kto mnie tak superaśnie podkopuje

Ja sobie postanowilam to samo, jak tylko sie dowiem, jaka plec od razu po USG biegne na pierwsze zakupy ;P

Wybaczcie mi ten temat, ale po prostu chciałam się z Wami podzielić tym, co mi się przytrafiło, a tu całe opowieści ;))))

Zapomniałam jeszcze powiedzieć, że jednak solidna firma od tych moich zasłon, bo wczoraj dostałam uszyte na nowo z odpowiednią długością :D

Nie mam pomysłu na obiad.. Idę zajrzeć do zamrażarki i coś wymyślic..........................

Harsh my jestesmy bardzo domyslne i to pewnie słynna siostra Twojego K.;)
Malina fajnie wyszło z tymi zasłonami.Ja upiekłam jakis kawał miecha w piecu ale jakies takie se to wyszło:(

Hej dziewczyny zdaje relacje z USG ogolnie super było sporo kasy ale napewde warto to 4D zrobić, Bartuś zdrowiutkito najwazniejsze w sumie dla mnie było
wazy juz 420 g jest taki słodki ze chętnie bym go schrupala
rolleyes.gif
ogolenie jestem przeszczesliwa

truskawkaM ja też mam takiego rogala od jakiegoś czasu i przydaje się przy popołudniowym odpoczynku a na noc układam go między nogami - tak mi się wygodniej śpi. Jednak pod mój nadal za mały brzuch rogal jest za duży więc tam podkładam sobie jaśka :-)

Aha zapomniałam się oczywiście przedstawić na forum. Przepraszam i już nadrabiam. Pracuję w branży usługowo-finansowej (tak to nazwijmy, bo nie wiem czy taka branża istnieje ;-)), mam skończone w sierpniu 29 lat, to moja pierwsza ciąża - na innym wątku pochwaliłam się płcią - dziewczynka będzie, chyba że jej coś urośnie w międzyczasie i stanie się chłopcem ;-)

Przyznać się muszę że podobnie jak truskawkaM złapało mnie przeziębienie w zeszły wtorek. Zatkany nos, potworny ból przy przełykaniu i suchy kaszel. Następnego dnia w pracy poszłam do internisty. Lekarz przeziębienie bez problemu zauważył ale także czopy ropne wielkości główki od szpilki. Dał mi zwolnienie na resztę zeszłego tygodnia, parę lekarstw (Tantum Verde spray, Paracetamol przez trzy dni), kazał przyjść na kontrolę po świętach. Więc sie pojawiłam, już u innego lekarza. Ta Pani z kolei nie zauważyła już żadnych czopów (uff), ale jako że kaszlałam i katar lejący się z nosa mnie męczył, znów przedłużyła L4 o ten tydzień. Nadal nie dała mi antybiotyku tylko syrop (Drosetux) i tabletki do ssania (Propolki). Dziś byłam na kolejnej kontroli, zaniosłam do kadr następne L4 na cały przyszły tydzień i tym razem mam brać Bioparox na powiększone węzły chłonne, a jeśli do wtorku to nie da efektów to mam przerzucić się na Duomox.
Mam nadzieję, że to już mi pomoże bo od tego leżenia kręgosłup chce mi pęknąć, nie wspominając o krzyżu :-(

reklama
Czesc Niewiasty

ale u mnie dzis pogoda do bani jak z reszta od kilku dni.........ja chce wiosny bo zwariuje tu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

własnie wciagnełam slodkiego omlecika i nadal cos bym zjadła:szok: a mały tak szaleje ze na krzesle usiedziec nie moge:no:

a wy tez dzis cos za bardzo weny na pisane nie macie oprocz porannego Tematu hahah
no ale dobrze odpoczywajcie sobie brzuchatki ja do 20:00 w pracy chyba jajo zniose:-p

Do góry