reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Jak tam kochane mija popołudnie ;) u mnie zimnooo :p

A co powiecie na fryteczkiiiii :D:D ?? oczywiscie wpadajcie jak macie ochote :p

reklama
aaaaaa wogóle miałam zapytać czy wyszedł Wam kiedys taki wynik moczu... KRYSZTAŁY ... - dość Liczne fosforany bezpostaciowe i ph 7 ?? Bo tak mi wylajzło... a reszta niby ok w moczu... i wyniki krwi róznorakie.. kilka ok, kilka zanizonych i zawyzonych...

Harsz a moze jednak spróbujemy??? czyżby siostra K.?

Harsh my jestesmy bardzo domyslne i to pewnie słynna siostra Twojego K.;)
Malina fajnie wyszło z tymi zasłonami.Ja upiekłam jakis kawał miecha w piecu ale jakies takie se to wyszło:(

Harsh, jakżeby nie jak nie na Twoją przyszłą niedoszłą szwagierkę;-):-D:-D.

;-);-):szok::szok::-D:-D:-D

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

No ciezko jej pojac,ze Mala raczej nie moze z nami mieszkac do mojego porodu....A ma termin na 19.12:sorry:Ale snuje plany..

ja jem brioche (?) i popijam herbata. Juz sie nie moglam powstrzymac.
Olaf zasnal, K. spi...i tylko ryba cos na migi pokazuje.

reklama
Oj, cos dzisiaj weny nie macie ;)

Bylam u lekarza po zaswiadczenie, ze moge do pracy wrocic i dostalam zwolnienie jeszcze na weekend i w pon wracam do pracy. Bede uzupelniac minibar :)

Wlasnie przyjechal moj calzone, mniam mniam. Mam nadzieje, ze mega pikantny ;)

Lecimy jesc kolacje papa

Do góry