reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

No to oklapłam.....

Agacinka- prasuje wyprawkę:)Mam tego juz tyle że naliczyłam około 5 prań w sumie:) narazie mma dwa za sobą:-):-)
Harsharani- biedny ten Twój mężczyzna- opiekuj się nim ładnie i życz mu ode mnie szybkiego powrotu do zdrowia i formy:);-)

Malinka- kurcze, za późno poczytałam..teraz jestem wypompowana i zgrzana po tym długim zbliżeniu z żelazku:-D

Ewi-
a to dopiero początek...prasowania- hahaha....Ferrero rochee- tez miałam- dostałam na urodziny ale zostało juz po nim tylko pudelku i mile wspomnienie:-D:-D

Kasienka- to dobrze ze masz to juz za sobą...no i oczywiście skladam gratulacje:)

Futrzaczku- pamiętaj ze masz się nie przemęczać;-);-)

Olus- i Ty tez??? Ja muszę chyba powiedzieć ze moje kumpele na BB bardzo chcą dbać o jego męskość:-D:-D:-D

Migotka
- trzymam kciuki&&&&&&&&& :)

Koncia- ja to bym sie nawet i na Twoim miejscu cieszyła- będziesz mogła mówić: jestem w 6 miesiącu- patrzcie jaka jestem zgrabniocha!!!!! Bo mnie to się pytają czy dzidzia będzie już pod choinka!! A ja wtedy na to że dwie dzidzie i może na walentynki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Scarletka, niestety znam jednego niegrzecznego Bartusia, z którym chodziłam do podstawówki i bił dziewczynki, więc musiałam wymyślić inne imię ;D
ola, ja widziałam od początku :p ciekawe, która pierwsza wyląduje na porodówce? :D

Milutek urodziny? Wszystkiego najlepszego:) no i nie było mnie na imprezie!!!

Skarletka mój chrześniak też Bartuś i jest anielsko grzeczny;) chyba po chrzestnej hihihihi

Uciekam spać! Dobranocka:)***

Urodzinki były skromne...w ciężkich czasach...hahahaha może inaczej- w Halloween- kiedy wszystkie Marcóweczki były bardzo zabiegane bieganie po cmentarzach:(

Witam przyszloroczne marcowki ;)

Niesmialo dolaczam do Waszego grona :) Co prawda koncowka marca, ale jeszcze sie zalapuje ;P
Od jakiegos czasu podczytuje forum BB i jako, ze 'w grupie' razniej wiec postanowilam sie 'dopisac' :))

witam ponownie:) i nowe panie tez! jak tam samopoczucie? macie juz ten nagly przyplyw energii w ciazy? podobno w 2 trym sie tak robi? cio nie?

Koncia jak bedziemy jechac na porodowke to wymienimy sie telefonami i bedziemy razem ''oddychac'' ;)
Buziaczek jaki przypływ energii? co najwyzej wiekszy ''leń'' ;)

Ja tez uciekam do wyrka,do juterka ,paaaa

nio wlasnie mnie wszyscy pytaja czy juz mam przyplyw energii a ja na to jak na lato:) bo mi to sie teraz nic nie chce a nawet jeszcze gorzej taki len kanapowy sie zrobilam! wiec jest mi lepiej wiedzac ze nie tilko ja nie mam zadnego przyplywu tilko raczej odplyw:p ciaza jest najpiekniejsza pomiedzy czasem gdzie nie masz juz mdlosci a jeszcze cie plecki nie bola to jakies dwa tygodnie:)

Scarlet miałam też jak Futrzak spytać czy 5 ciastek czy 5 kilo :pppp

Migotka gratuluję synka :D Marcowe i lutowe (bo mi chyba wcześniej jednak przyjdzie wybrać się na porodówkę) chłopaki będą najfajniejsze w roczniku '11 :D

Milusia też myślałam ostatnio, że może w walentynki się uda trafić ;) A jestem już taka spora, że coś z tym moim terminem naprawdę nie tak, spodnie XL a ciotka się dzisiaj pyta, czy jeszcze przed końcem roku będzie dzidzia :p I ja mam tylko jedną w środku.. Naprawdę mam duży brzuch jak sobie oglądam foty marcówek.. Dobrze, że do 15ego już nie daleko, to pogadam z tym ginem, jak z moim terminem, czy wg OM (29 I) czy wg USG (no i którego usg......) ech..

Witaj Dranissimo ;) ciekawa ksywka ;)

Buziaczek my teraz narzekamy, że sznurowadła, że skarpety, że przewracanie na drugi bok, że wstawanie z wyrka, że plecy, że biodro hahaha a jeszcze 4 miechy..............

A ja znam Bartka, którego wyrzucili z policji za spowodowanie wypadku po pijaku, Bartka mam też w pracy - jest super kumplem, a że gabarytowo to spokojnie na 9 miesiąc wygląda, to mój eM nie jest o niego zazdrosny (bo generalnie to straszna zazdrocha z niego), a jest jeszcze Bartek na którego mówimy tank, bo ma taaaaaaaaaakie ruchy, że żółw to za mało powiedziane ;)

Ps. Film "Bitwa w Seattle" ciekawy, ale nie dla nas :/ bo babka, żona policjanta z prewencji, trafia w sam środek demontracji i dostaje pałką w brzuch i traci dziecko w 5 miesiącu :/ Mój synuś chyba wyczuł, że mama smutna i kopał przez cały film, dając nam do zrozumienia, że z nim jest jak najbardziej wszystko ok :D Najbardziej lubię obserwować fale na brzuchu :D A on przecież jeszcze taki maleński, co to będzie za tornado za miesiąc albo za dwa hohohoho :D

reklama
ja to chyba mam już za duży brzuszek...i ten przypływ energii jak szybko się pojawił tak szybko zniknął:):)

Dranissiomo- witam gorąco:):)

Malinka- może faktycznie coś ci się pomieszało z tym terminem porodu:)i lekarz np.liczy z okresu i dzidzia się zachowuje jakby była trochę starsza?!hmmm bede z niecierpliwoscia czekać na Twoja wizytę- może teraz Ty mnie powalisz waga swojej "kruszynki" Kiedy Ty miałaś OM???????????

Ostatnia edycja:
Do góry