reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Kasienko ja tez Cie pamietam,miło ze juz wrociłas i masz obrone z głowy:)
Harsh pozdrow Kena,niech szybko wraca do formy.Musiałas sie bardzo zdenerwowac,trzymaj sie.Moja siostra pare miesiecy miała identyczny wypadek i to w nia wjechał prawnik i chciał sie z wszystkiego wykrecic ale moja siostra sie nie dała bo ma znajoma tez prawniczke i ona poradziła jej wezwac policje i isc do szpitala,teraz czeka na odszkodowanie.
Milutek miłego ''zuzywania nadmiaru energii'' moze nie tylko na prasowanko;)
Pastela najwazniejsze ze juz wiesz co i jak i teraz juz bedzie wszystko dobrze.

reklama
harsh bardzo wam współczuje:( masakra, co się na tym świecie dzieje:(

pastelka dbaj o siebie, dobrze że już wiesz i działasz, niczym się nie martw

ewi, malinka smacznego! hahahaha a ja kupiłam 0,5 kg ciastek czekoladowych w awiteksie i umieram żeby wszystkich nie wrąbać na raz. następnym razem kupie sobie 5;)

kasienka też miałaś biedulko przejścia, ale najważniejsze, że to co najgorsze za tobą i jesteś z nami!

futrzaku ale się za tobą stęskniłam. bez ciebie, to nie to forum;)

harsh bardzo wam współczuje:( masakra, co się na tym świecie dzieje:(

pastelka dbaj o siebie, dobrze że już wiesz i działasz, niczym się nie martw

ewi, malinka smacznego! hahahaha a ja kupiłam 0,5 kg ciastek czekoladowych w awiteksie i umieram żeby wszystkich nie wrąbać na raz. następnym razem kupie sobie 5;)

kasienka też miałaś biedulko przejścia, ale najważniejsze, że to co najgorsze za tobą i jesteś z nami!

futrzaku ale się za tobą stęskniłam. bez ciebie, to nie to forum;)

5 sztuk czy 5 kilo? :-)

no ba... miło wiedzieć że ktoś docenia skromną postać futrzaka co najczęściej pisze bez ładu i składu:-) buziaki kochaniutka:*

Clifordzik, Harszka dbacie teraz o swoich mężczyzn, niech wracają do formy jak najszybciej.
Pastelka nie dołuj się, tylko dbaj teraz o siebie i maleństwo. Dołowanie się nic nie pomoże!
Kasieńka witamy po przerwie :)

Lech Poznań - Manchester City: 3-1!

Hej dziewczyny, oczywiscie Was nie nadrobie nie bylo mnie 100 lat no ale szkoła:)
jutro mam USG 4D prosze o kciuki:)

reklama
Do góry