reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Scarletka...Nie no ja też zdecydowanie jestem w stanie na niego jeszcze poczekać ;-)

Malinka...no właśnie tak też myślałam ,że plecki ;-) bo to takie duuuże i długie ;-) i fakt czasem też się niuniek chowa ...
A co do psiapsióły to super sprawa ,że masz ją przy boku ...ja niestety na miejscu nikogo takiego nie mam, kto mógłby mnie codziennie nawiedzać a ja bym była szczęśliwa...:-(
A maluszki...jeszcze trochę i będą z nami...;-)

Ostatnia edycja:
reklama
no...ja tez moge poczekac,ale olafa nie moglam sie doczekac.

teraz chyba wiem, czym to wszystko pachnie...i ze niekoniecznie jest to zawsze ladny zapach :-D
Boze, po tym snie mam takiego dola, ze wszystko co zle mi sie przypomina... pieluchy, kolki, placz... choroby..wstawanie nocne...

no...ja tez moge poczekac,ale olafa nie moglam sie doczekac.

teraz chyba wiem, czym to wszystko pachnie...i ze niekoniecznie jest to zawsze ladny zapach :-D
Boze, po tym snie mam takiego dola, ze wszystko co zle mi sie przypomina... pieluchy, kolki, placz... choroby..wstawanie nocne...

ale mamy też świadomość, że czas płynie bardzo szybko i dzieci z tego wyrastają, a my zaczynamy tęsknić za małymi kotkami:)

Ja to sie tak bardzo boje co będzie jak mała będzie! Ja jestem taki nerwus i taka nie cierpliwa... Teraz jeszcze przeczytałam listę wyprowkową i zbaraniałam ile tego wszystkiego trzeba!!!

Harash..to może tym razem Twoja dzidzia będzie bardziej wyrozumiała i to co złe ominie Was szerokim łukiem !!

Ewi...no wyprawka jest meegggaa dużo i trzeba na to meeggaaa kasy ;-/ no ale czego się nie robi dla maleństwa ;-) a cierpliwość przyjdzie w swoim czasie...będzie dobrze!!!;-)

Mózg ludzki ma taką ciekawą właściwość, że szybko wyrzuca z pamięci wszystko co nieprzyjemne. Więc po jakimś czasie zostanie we wspomnieniach głównie miły zapach, uśmiechy i same dobre rzeczy :)) I do tego przecież się potem tęskni.

Jestem:-)
Cliford wrociła do formy z długoscia posta;-),nic nie kupiłam bo to był tylko rekonesans:-)
Malinka ta hurtownia to Akpol na Morskiej, koło tego kosciołka na Chyloni(obok zjazdu na estakade) trzeba wjechac w boczna uliczke.Duzy wybor wszystkiego ale w Mama i ja jeszcze wiekszy tylko ze w Akpolu sa jeszcze ciuszki,piekne i nie drogie.Głownie chciałam zobaczyc ceny łozeczek bo chce z szuflada a na alegro najtansze było za 220 ,w tym sklepie nie było z szuflada ale zwykłe najtansze było za 150.

Ide robic obiadek , dzis zapiekanka z kalafiora i brokoła.
ps
Chyba zmieniamy autko,M własnie pojechał nasz naprawic bo nie przeszedł przegladu,a potem my bierzemy za nie wielka dopłata partnera od kumpla a on naszego swifta dla swojej tesciowej.Teraz M bedzie musiał isc do swojej mamusi pozyczyc kaske.

reklama
Do góry