reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Dziewczyny właśnie do mnie dotarło że usg genetyczne mam mieć w Łodzi 14 grudnia i to będzie początek 20 tyg! Przecież genetyczne robi się do 14 tygodnia. Zatem gdzie w Warszawie można zrobić dobre usg genetyczne ??? Zawsze robiłam w Alfie na Nowym Świecie

reklama
Jestem juz,niezdazyłam na 1000 strone;-) byłam obciac pare ''głow'' i po drodze zaszłam do kumpeli i pogadałam z jej rodzicami ktorzy sa przesympatyczni jak rodzice :tak: potem ona mnie zawiozła do domku i jeszcze posiedziała chwilke,super popołudnie było:-)
Justysia gratuluje corci,Karoliny to ładne i miłe dziewczyny;-)
Aneta a to grozne jest?zdrowka zycze.
Latife Michalinka ładne imie niestety mojemu M sie nie podoba,ja znam jedna i jest sympatyczna i bardzo ładna:tak:
Basia witaj w gronie marcjanek:-)

wiecie co mi sie marzy? posiedzenie na kibelku:zawstydzona/y:

Wydrazyc srodek i zrobic oczka ,nosek i buzke i wtawic do srodka swieczke;) a z miazszu zupe krem z grzankami a pestki ususzyc;)

aaaa na watku przepisow zostawiłam dla Pinki przepis na krupnik,moze komus sie jeszcze przyda;)

Dziewczyny właśnie do mnie dotarło że usg genetyczne mam mieć w Łodzi 14 grudnia i to będzie początek 20 tyg! Przecież genetyczne robi się do 14 tygodnia. Zatem gdzie w Warszawie można zrobić dobre usg genetyczne ??? Zawsze robiłam w Alfie na Nowym Świecie

Poziomki, 20 tydzień to już USG połówkowe! Ja USG i PAPPa robiłam w Babka Medica (naprzeciwko Arkadii), tam też mam gina i byłam zadowolona.

Koleżanka chwali znowu swoją pracownię USG:
USG 3D Trjwymiarowe 4D. Pene Badanie USG Ciy. Badania Prenatalne wad Genetycznych. Informacje o gabinecie i wyposaeniu
Zobacz koniecznie u nich galerię 3d i filmik "mam środkowy palec"! Dzidziol faka pokazuje!

Bosa a ile tam płaciłaś??

Dziewczyny przyznam się Wam że mam troche stracha bo nie wiadomo czy są 2 czy 1 jajowe czy mają osobne łożyska itd... Jeżeli łożyska są 2 to naprawdę odetchnę z ulgą bo jeżeli jest jedno to dzieciaki modą się nierówno "odrzywiać" i istnieje przy okazji jednojajowych istnieje ryzyko wielu powikłań. Na usg z 6 tygodnia widać 1 pęcherzyk płodowy i na podstawie tego można wnioskować że są jednojajowe. Strasznie się martwię czy wszystko jest ok. Na tym usg gin zmierzył tylko crl i obu wynosi 48mm,powiedział że ilość wód jest prawidłowa,i łożysko na tylnej ścianie(przynajmniej to dobre) echhh

Ostatnia edycja:
reklama
Daj spokój ja już ryczę przez te zasłony, zapłaciłam kupę forsy, przyszły z miesiąc temu, a dopiero teraz kupiliśmy karnisze i wieszamy a tu niespodzianka - zasłony krótsze o 20cm od zamówienia - koszmar.. Napisałam im maila o kopię faktury, albo czy im dowód przelewu wystarczy do reklamacji.. Ech brak mi sil na takie walki :/

Do góry