siwonajesli jeszcze mnie slyszysz...;-) powiem Ci ze to chyba rzeczywiście reguła bo ja jak już jechałam do porodu z MArcelem wpadłam w taka panike ze przed wejsciem na pogotowie dostałam blokaday.Popłakałam sie i cała drżałam jak w gorączce.świadomośc w tym momencie raczej przeszkadzała niz pomagała ale juz na porodówce baaardzo przydały mi sie doświaczenia z poprzedneigo porodu.Wiedziałam co sie ze mna dzieje i jak na to reagowac a była to wiedza na wage zlota
ninjaja mam naturalnie miseczke 75C/D zaleznie od modelu stanika.... tez moim marzeniem keidys było zmiejszyć ten nadbagaż ale teraz juz nie chcę no ale ja mam 168 cm wzrostu i wage stosunkową wiekszą i mimo że przez duzy biust wygladam na gruszbą w nieodpowiedniej bluzce to mam w nosie bo bez bluzki własnie duzy biust wyglada super
ninjaja mam naturalnie miseczke 75C/D zaleznie od modelu stanika.... tez moim marzeniem keidys było zmiejszyć ten nadbagaż ale teraz juz nie chcę no ale ja mam 168 cm wzrostu i wage stosunkową wiekszą i mimo że przez duzy biust wygladam na gruszbą w nieodpowiedniej bluzce to mam w nosie bo bez bluzki własnie duzy biust wyglada super