reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

najlepszego dla naszych współjubilatów:tak::-)Tosi&Tosi:-)
a ja się chciałąm pochwalić tak na szybciutko że zaszalałam wzoraj i zdecydowąłam sie na ostre cięcie:sorry2: z włosów kręconych za łopatke mam włosy proste za szyję.....póki co bo jak je umję będą znów kręcone do szyji hehehe
Męzulo zachwycony;-)moja mamuśka mniej:dry:a Oli dyplomaptycznie powiedzia ze mnie zawse ładnie bez wzg na fryzurę:-p
mam fotki ale zrobie jeszcze z kręconymi i wstawie to mnie ocenicie bom aż ciekawa waszych opinii;-)to dośc spora zmiana hehehe:sorry2:
a Marcel coraz wiećej kroków zrobi sam i dwa razy udało mu się wstać bez trzymanki ale na łózku nie na podłodze.Wąłśnie tatuś go trenuje w chodzeniu ale nie słucha się Smyku za bardzo:-p;-):-)

reklama
Ewa ciesze sie ze obyło sie tylko na strachu i u tesciowej wsio ok:happy:
Nieakt dawaj te fote bo mnie skreca;-) ja tez bylam u fryzjera wczoraj i doscwiezyłam kolor i podciełam włosy;-)

buziaki dla Tosieniek i Marcelito :-*************

a Kondzior własnei rozpiął sobie pampera w pajacyku i zlał sie:dry: i lata z gołym pilocikiem teraz :-p do tego ciagnie sie za niego to normalne:confused:

Ale dzisiaj pustki.
Dzisiaj juz rodzinka wyjezdza takze postaram sie jak najszybciej wkleic fotki z chrzcin.
U Kubusia 5zabek sie wybil gorna lewa dwojka a prawa juz tez widac:-):-):-):-)takze malolacik zebny bedzie:-Da i zaczal juz raczkowac:-):-):-):-):-):-):-):-)
Uciekam bo tak glupio rodzinka siedzi a ja na kompie wisze pa milej nocki:-):-):-):-)

Widzę, że sezon na fryzjerów rozpoczęty:-) - dawać foty dziewczyny!!! Ja niestety muszę czekać do lutego, mam wtedy parę dni urlopu, więc może znajdę kilka godzinek na fryzjera mojego i psa, bo mi psina znów zarosła i sierść zaczyna fruwać po podłodze:sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Doris Emilka pewnie już śmiga po całym domu:-D:-D Mój Filip też raczej późno zaczął raczkować, ale przebiegało to dokładnie w takich etapach jak u was:tak::tak: Teraz ma etap podnoszenia się na nóżki w łóżeczku, ale ani mi w głowie pokazywać mu chodzenie (i mocno zrugałam za to moją mamę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:), niech jak najdłużej na czterech "biega", bo i tak wszędzie go pełno, a ja nie wiem jak sobie dam z nim radę przy moim kręgosłupie, jak zacznie chodzić:no::no::no:
Ewa wyobrażam sobie jak to ulga dla was, a zwłaszcza dla teściowej:tak::tak: A Tosia, biedulka już lepiej?? Jejciu, jak mało je:-:)-( mój mały to chyba nie przeżyłby doby przy tak minimalnych ilościach:sorry2:
Dorotaa Pewnie odpoczywasz po gościnie, ale my tu czekamy na zdjęcia:happy::happy::happy:
Ja znów kilka dni byłam na wygnaniu u moich rodziców, bo pomagali mi z Filipem, jak chodziłam do pracy. Nie chcę obciążać męża, bo i tak chłop ledwie ma kiedy przespać się choć trochę. Tak w skrócie - najpierw była u nas teściowa kilka dni, bo podejrzewaliśmy, że podtruła się czadem u siebie, po 2 dniach było coraz gorzej, aż mój R. wezwał pogotowie. Na miejscu lekarz stwierdził udar, ale po badaniach wykryli guza mózgu - tak rozległego, że nic się nie da zrobić:no::no: Rokowania - w najlepszym wypadku do Wielkanocy... Normalnie szok, kobieta z dnia na dzień z pełnej życia starszej pani zmieniła się niemal w warzywo:-:)-:)-( Zabrali ją do domu i na zmianę (trójka rodzeństwa) czuwają przy niej dzień i noc... Ech, ciężkie czasy nastały dla naszej rodziny..

mrowa za 20 lat to będzie chciał żeby go ktoś wyręczał;-):-pale pocieszę Cię ze Marcel najczęsciej w wanience jak siedzi to sobie gmera;-)
ninja prostownicę mam już od dwóch lat i czasem uzywam...ale za bardzo szanuję swoje włosy zeby je często przegrzewać.One są niesamowicie wrażliwe i nawet jak jestem chora one sie prostują i wyglądają adekwatnie do mojego samopoczucia:-(
no i tak teraz wygladam: (pierwsze trzy zdjecia są zaraz po fryzjerze a ostatnie z dziś:-p)
img1787lk5.jpg

sorri za burdello w tle:-p
img1788ik6.jpg

img1789uj1.jpg

img1796wv1.jpg

no i reasumując napisze ze po umyciu głowy jestem niezadowolona z tego jak wyglądam i chce mi się ryczeć:-((uśmeich był tylko do aparatu:-()

reklama
Do góry