reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

najlepszego dla naszych współjubilatów:tak::-)Tosi&Tosi:-)
a ja się chciałąm pochwalić tak na szybciutko że zaszalałam wzoraj i zdecydowąłam sie na ostre cięcie:sorry2: z włosów kręconych za łopatke mam włosy proste za szyję.....póki co bo jak je umję będą znów kręcone do szyji hehehe
Męzulo zachwycony;-)moja mamuśka mniej:dry:a Oli dyplomaptycznie powiedzia ze mnie zawse ładnie bez wzg na fryzurę:-p
mam fotki ale zrobie jeszcze z kręconymi i wstawie to mnie ocenicie bom aż ciekawa waszych opinii;-)to dośc spora zmiana hehehe:sorry2:
a Marcel coraz wiećej kroków zrobi sam i dwa razy udało mu się wstać bez trzymanki ale na łózku nie na podłodze.Wąłśnie tatuś go trenuje w chodzeniu ale nie słucha się Smyku za bardzo:-p;-):-)

reklama
Ewa ciesze sie ze obyło sie tylko na strachu i u tesciowej wsio ok:happy:
Nieakt dawaj te fote bo mnie skreca;-) ja tez bylam u fryzjera wczoraj i doscwiezyłam kolor i podciełam włosy;-)

buziaki dla Tosieniek i Marcelito :-*************

a Kondzior własnei rozpiął sobie pampera w pajacyku i zlał sie:dry: i lata z gołym pilocikiem teraz :-p do tego ciagnie sie za niego to normalne:confused:

Ale dzisiaj pustki.
Dzisiaj juz rodzinka wyjezdza takze postaram sie jak najszybciej wkleic fotki z chrzcin.
U Kubusia 5zabek sie wybil gorna lewa dwojka a prawa juz tez widac:-):-):-):-)takze malolacik zebny bedzie:-Da i zaczal juz raczkowac:-):-):-):-):-):-):-):-)
Uciekam bo tak glupio rodzinka siedzi a ja na kompie wisze pa milej nocki:-):-):-):-)

Widzę, że sezon na fryzjerów rozpoczęty:-) - dawać foty dziewczyny!!! Ja niestety muszę czekać do lutego, mam wtedy parę dni urlopu, więc może znajdę kilka godzinek na fryzjera mojego i psa, bo mi psina znów zarosła i sierść zaczyna fruwać po podłodze:sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Doris Emilka pewnie już śmiga po całym domu:-D:-D Mój Filip też raczej późno zaczął raczkować, ale przebiegało to dokładnie w takich etapach jak u was:tak::tak: Teraz ma etap podnoszenia się na nóżki w łóżeczku, ale ani mi w głowie pokazywać mu chodzenie (i mocno zrugałam za to moją mamę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:), niech jak najdłużej na czterech "biega", bo i tak wszędzie go pełno, a ja nie wiem jak sobie dam z nim radę przy moim kręgosłupie, jak zacznie chodzić:no::no::no:
Ewa wyobrażam sobie jak to ulga dla was, a zwłaszcza dla teściowej:tak::tak: A Tosia, biedulka już lepiej?? Jejciu, jak mało je:-:)-( mój mały to chyba nie przeżyłby doby przy tak minimalnych ilościach:sorry2:
Dorotaa Pewnie odpoczywasz po gościnie, ale my tu czekamy na zdjęcia:happy::happy::happy:
Ja znów kilka dni byłam na wygnaniu u moich rodziców, bo pomagali mi z Filipem, jak chodziłam do pracy. Nie chcę obciążać męża, bo i tak chłop ledwie ma kiedy przespać się choć trochę. Tak w skrócie - najpierw była u nas teściowa kilka dni, bo podejrzewaliśmy, że podtruła się czadem u siebie, po 2 dniach było coraz gorzej, aż mój R. wezwał pogotowie. Na miejscu lekarz stwierdził udar, ale po badaniach wykryli guza mózgu - tak rozległego, że nic się nie da zrobić:no::no: Rokowania - w najlepszym wypadku do Wielkanocy... Normalnie szok, kobieta z dnia na dzień z pełnej życia starszej pani zmieniła się niemal w warzywo:-:)-:)-( Zabrali ją do domu i na zmianę (trójka rodzeństwa) czuwają przy niej dzień i noc... Ech, ciężkie czasy nastały dla naszej rodziny..

mrowa za 20 lat to będzie chciał żeby go ktoś wyręczał;-):-pale pocieszę Cię ze Marcel najczęsciej w wanience jak siedzi to sobie gmera;-)
ninja prostownicę mam już od dwóch lat i czasem uzywam...ale za bardzo szanuję swoje włosy zeby je często przegrzewać.One są niesamowicie wrażliwe i nawet jak jestem chora one sie prostują i wyglądają adekwatnie do mojego samopoczucia:-(
no i tak teraz wygladam: (pierwsze trzy zdjecia są zaraz po fryzjerze a ostatnie z dziś:-p)
img1787lk5.jpg

sorri za burdello w tle:-p
img1788ik6.jpg

img1789uj1.jpg

img1796wv1.jpg

no i reasumując napisze ze po umyciu głowy jestem niezadowolona z tego jak wyglądam i chce mi się ryczeć:-((uśmeich był tylko do aparatu:-()

reklama
Do góry