reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Kra - Mi się wydaje, że chyba u Weronikii nie - po prostu wyszło nieporozumienie - ona pisząc o swoim kłopocie dodałą kłótnię z małżonem a Ty wywnioskowałaś, że jedno z drugim się wiąże.:-p

A drugie to chodzi Ci o ten niby list do mediów? Jeśli tak, to zobacz posta, który znajduje się bezpośrednio pod Twoim :-D

A tak poważnie to trochę spokorniałam z czasem na tym forum :-p

reklama
Dziewczyny ja przez Was nie wyrabiam...:no:
Takie "płodne" ostatnio jesteście, że ledwo nadążam czytać...:errr::errr::errr:

Jesteśmy od wczoraj rozłożone z Zuzanką - katar i kaszel niestety nas dopadł...:-( Póki co Martynka jakoś się trzyma, ale nie wiem jak długo, bo Zuza cherla jak stary gruźlik i nawet nie ma gardła zaczerwienionego - rozumiecie coś z tego...?!:szok::confused:
Znowu przywlokła jakiegoś wirusa albo z basenu, albo z przedszkola.Szkoda tylko, bo we wtorek ma Mikołaja w przedszkolu i bardzo chciałam z nią iść, no ale może do tego czasu wydobrzejemy...?!

Kra jak zwykle uśmiałam się przed pójściem spać! Obłędny jest ten Twój Kudłacz, hehe
Niekat i jak tam - doczekałaś się na Mężusia?! Udanej nocki...!;-):tak::-p

Zmykam, bo muszę jeszcze pogrzebać za kilkoma rzeczami, papatki
Składamy jeszcze zaległe życzonka dla Basieńki, Emilki i Dżemika - buziaki dla Was najsłodsze Kochani!

Witajcie i dobrej nocki. Ide lulac bo 3 dzien bylam z rzedu 12h w pracy :/ spac mi sie chce jutro postaram sie nadrobic :-) Pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i dla kazdego wysylam mikolajowego buziaczka :-) mamuski prosze przekazac od cioci buziaczka !! Wszystkim zycze zeby mikolaj o Was nie zapomnial. Ja sama bede podrzucala prezenty chyba o 3 w nocy bo mezu nie spi a nie mialam kiedy spakowac :-) dobrej nocki :-)

Witamy mikołajkowo!!
Wszystkim dzieciaczkom i mamusiom miłych Mikołajek i moc prezentów!!
U nas coraz lepiej, wciąż charczymy ale jest duża poprawa.:tak::tak:
Dziecię woła, wlecę później:-)

Moc prezentów dla naszych dzieciaczków:tak::tak::tak:....Mam nadzieję że dziś do wszystkich przyszedł\lub przyjdzie św.Mikołaj..bo przeciez wszystkie nasze bobasy są grzeczne!..(gorzej z nami;-))
U nas wczoraj był Mikołaj w domu kultury..ale my nieposziśmy..zresztą Antośka jeszcze spała..a Piotrek niemógł wcześniej się urwać..Ale za to jak wrócił,poszedł tam ..i zastał jeszcze faceta przebranego..i poprosił go by podszedł do nas..(oczywiście za odpłatą odpowiednią)..i zagodził się..:tak:
Alex jak zobaczył gościa w dzwiach..to ucieszył się i ....uciekł:-D..(fakt ze niebył to typowy św.Mikołaj..bo wyglądał raczej jak biskup..albo taki "rosyjski" mikołaj:-D)..Oczywiście później ucieszył się ,bo dostał swój wyczekiwany prezet..:tak:(a mieliśmy dopiero pod choinkę kupić te tory i pociąg..ale tatuś nie mógł wytrzymać..i kupił:-):tak:)
No i dziś od samego rana (6stej) bawi się pociągiem:tak:.czuję ze go dzisiaj na nic innego nie namówię...
ok...Tosia śpi..chłop już w pracy..(ma być tylko do południa:yes:)..a mi nic się nie chce:no::zawstydzona/y:
asze cieszę się że Zuziaczkowi już pomału przechodzi..:tak:
stefanna oby nic więcej u was się nie rozwikłało..:no:..może to tylko katarki...(kaszelki)..i na tym się skończy..
anetka i co? zdązyłas prezenty popakowac? napewno tak..:tak: mam nadzieje że cieszył się mężuś i dziecię ze św.mikoaja..:tak:
W brzuchu mi burczy....idę coś zjeśc..

hej dziewczyny

o malo by u nas mikolaj nie zaspal :) dobrze ze fifi obudzil sie o 4 na jedzenie to jak jadl a ja tzn mikolaj pakowal ale radosci co nie miara. maz dostal zestaw adidasa czyli woda i dezodorant i do tego byl w komplecie recznik a maly dostal klocki sensoryczne i miska. o mnie mikolaj tez nie zapomnial :) ale na gwiazdke beda tylko upominki

hejo
ninja ma rację - skórzane stringi na męskim tyłku to nie moje klimaty hehehehe:-Dale i tak było suuuuper:rofl2:szkoda ze synek nie pozwolił odespać zarwanej nocki i znó się rzucał po łózku jak pijany zając:baffled:
Mikołaj się wycwanił i podłożył dzieciom prezenty już wieczorem heheh dorosli sa za starzy i dostaną prezenty do Dzieciatka na Gwiazdkę:tak:

reklama
Do góry