reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Eeee, Niekat - zawiodłaś mnie :-D- ja tu szukam jakieś pojechanki a tu taka słabizna (a tak naprawdę żadna pojechanka).... :-D:-D:-D:-D
A od Mrówy się odczep - parę postów dalej się wytłumaczyła i napisała "nic nie szkodzi"! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ps - ale i tak obstawiam przy zdaniu Mrowy - mamy wyrażać swoje opinie, więc przecież nie mogłam napisać jak PM "rozumiem Cię" jeśli to nieprawda ;-) Ja po prostu jestem za bardzo ociosana na jakąkolwiek poezję (chociaż w sumie to tamtego to bym poezją nie nazwała akurat). Jak to mój kumpel powiedział mi kiedyś: "Wiolka, jesteś romantyczna jak piec hutniczy"... :-p

Ninja na szczęście od tamtego czasu zostałaś moderatorem i Twoje zamiłowanie do porządku zostało jak najlepiej spożytkowane:-p;-):-D A swoją drogą dziewczyny ile tych babek się tutaj przewinęło!:shocked2:
niekat gratki dla Marcelka:tak::-)
kasia_s a tym Twoim znajomym to lekarz powiedział, że te problemy to przez tak wczesne chodzenie?:szok: Bo mnie się zawsze wydawało, że jeśli dziecko samo ćwiczy, to nie zrobi sobie krzywdy:confused:
A my dziś byliśmy na przedszkolnych mikołajkach - potańczyłam sobie :zawstydzona/y::-ppotem były paczki i tu wyszła dooopa, bo zapłaciłam za 3 - dla Błażka, Iwa i Jeremka, a okazało się, że Kurdupla nie wyczytali i dopiero jak się upomniałam, to na gwałt znaleźli dodatkową:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Później dzwoniła do mnie wychowawczyni Błażeja twierdząc, że ma na liście tylko Kudłacza i mojego siostrzeńca, a Emiego nie. No przecież płaciłam - jeszcze rozmawiałam z tą babką, że dla takich maluszków, ale też kupuję, bo chcę, żeby Błażej miał świadomość, że są tak samo ważni:confused:
No a jak juz jesteśmy przy nowościach przedszkolnych, to wczoraj Pan Mąż odebrał Syna Swego, ale w szatni go pani zatrzymała, żeby mu powiedzieć, że Syn ów .....nasikał na kolegę:dry:Babka twierdzi, że celowo, Kudłacz mówi, że tamten go podglądał przy pisuarze, no a trzymając pytona w garści.....to same sobie dopowiedzcie resztę:sorry::eek:
Dziś delikwent potraktowany z ciepła moczem czekał na Błażeja w szatni....bo to ponoć jego ulubiony kolega:szok: i poszli razem do sali:cool2: I to niby ja mam dziwnego dzieciaka....:eek:

noo ja wyraziłam;-)i ty wyraziłaś że mam wiećej nei wyrażać więc się powstrzymuję;-):-p:rofl2:żartuje of course - ale szkoda bardzo zebys mi tam jeszcze ofen nawrzucała:baffled:juz by mnie tu dziś nie było hehehe poza tym to nie miało być poetyczne ani tym bardziej romantyczne:-pzgadzać się nie masz obowiązku ale czasem można zwyczajnie "opuścić linijkę" i czytać dalej,nie:tak:
i nie krakać mi tu kolejnej ciaży bo znajdę i krzywdę zrobię ;-):-D:rofl2:
mężuś się myje bo stwierdził ze do mnie nie mozę przyjsc brudny tym bardziej ze wysmarowana balsamami i wypachniona jakimś erotycznym pachnidem przywdziałam najseksowniejszą szmatkę jaka mam w szafie :-pwieć raczej gwałcić go nie będe musiała heheheh tylko czemu ja kuźwa teraz musze na niego czekac klikając na BB!!!!:-p

kra-no az sie poplakalam ze smiechu:-D:-D:-D:-D ty to jestes mocna ... i czasem tak jakbym slyszala mojego M "pytona", "z ciepla moczem" :-D:-D:-D
niekat-to powinien ci jakis soprajs zrobic za to czekanie:-) jakies stringi ze skorki czy cos:-p:-D

niekat-to powinien ci jakis soprajs zrobic za to czekanie:-) jakies stringi ze skorki czy cos:-p:-D[/

hahahahaahhahhahahahaahahah, chyba jednak ochota by jej szybko przeszła, hahahahaahahahahaa

Kra - już sobie wyobraziłam jak pląsasz... :-D:-D:-D A Błażej zachował się jak prawdziwy mężczyzna! (Tata go nie pochwalił? :-p)
A dziewczyn faktycznie sporo się przewinęło - niektórych szkoda, np. Telmy . Napisała też kiedyś laska co była mamą marcowych bliźniaków - byłyśmy strasznie ciekawe jak to sobie organizuje, bo wiele z pierworódek marzyło na początku ciąży o bliźniętach - w tym ja - ale mi akurat szybko przeszło po porodzie :-D
niekat - teraz już pokornie nauczyłam się opuszczać linijki czasem, chociaż ostatnio nie mam powodów ;-)

reklama
hahahahaahhahhahahahaahahah, chyba jednak ochota by jej szybko przeszła, hahahahaahahahahaa

Kra - już sobie wyobraziłam jak pląsasz... :-D:-D:-D A Błażej zachował się jak prawdziwy mężczyzna! (Tata go nie pochwalił? :-p)
A dziewczyn faktycznie sporo się przewinęło - niektórych szkoda, np. Telmy . Napisała też kiedyś laska co była mamą marcowych bliźniaków - byłyśmy strasznie ciekawe jak to sobie organizuje, bo wiele z pierworódek marzyło na początku ciąży o bliźniętach - w tym ja - ale mi akurat szybko przeszło po porodzie :-D
niekat - teraz już pokornie nauczyłam się opuszczać linijki czasem, chociaż ostatnio nie mam powodów ;-)
Pochwaliła mamusia:-p bo tak na serio to bardzo prawidłowy odruch - uczulamy go tak delikatnie, że jego siusiaka nikt nie powinien oglądać,nawet pan dr może tylko jeśli jest mama albo tata z nim:tak:
Telmę pamiętam, bo już Was wtedy podczytywałam:zawstydzona/y:
No a ostatnio to ja przejęłam pałeczkę po Tobie- pozamiatałam sobie u Weroniki i aguni:baffled:

Do góry