reklama
darinia
Entuzjast(k)a
PrzyszłaMamusia udało sie ale co to byl za dzień taki stres jak wrocilam to zamiast sie juz cieszyc to tak mnie głowa bolała ze nie mialam na nic sił Bałam sie nawet kursu ale potem jak zaplanowalismy dzidzie to pomyslalam ze to sie przyda raz dwa gdzies szybko ja zawiesc i sie jakos przełamałam ale nie polecam takie stresu
Oj ja tez mysle o przemeblowaniu ale zabieram sie nie wczesniej jak kolo grudnia wszystko wywalam z jednego pokoju i robie dzieciecy
Skonczyło sie spanie do 10 o 7 rano juz nawet lezec nie moge ale za to wieczorem kolo 22 padam zasypiam jak male dziecko:-) nie mam zadnych zachcianek w ciąży na słodkie czy kwaśnie nie lubie anie jednego ani drugiego za to uwielbiam owoce i popcorn:-)
zycze duzo lenistwa przez te dwa dni i pozdrawiam ;-)
Oj ja tez mysle o przemeblowaniu ale zabieram sie nie wczesniej jak kolo grudnia wszystko wywalam z jednego pokoju i robie dzieciecy
Skonczyło sie spanie do 10 o 7 rano juz nawet lezec nie moge ale za to wieczorem kolo 22 padam zasypiam jak male dziecko:-) nie mam zadnych zachcianek w ciąży na słodkie czy kwaśnie nie lubie anie jednego ani drugiego za to uwielbiam owoce i popcorn:-)
zycze duzo lenistwa przez te dwa dni i pozdrawiam ;-)
darina- to GRATULACJE!!!!
Ja w weekend wyjeżdżam do brata (jadę wypieścić mojego ukochanego bratanka, ma półtora roku). Także odezwę się pewnie nie wcześniej jak w poniedziałek. Ale dziś nadrobiłam swoje udzielanie się na cały weekend .
Tymczasem życzę miłego i słonecznego weekendu WSZYSTKIM MAMUSIOM.
PaPa!!
Ja w weekend wyjeżdżam do brata (jadę wypieścić mojego ukochanego bratanka, ma półtora roku). Także odezwę się pewnie nie wcześniej jak w poniedziałek. Ale dziś nadrobiłam swoje udzielanie się na cały weekend .
Tymczasem życzę miłego i słonecznego weekendu WSZYSTKIM MAMUSIOM.
PaPa!!
Darina, moim zdaniem lepiej nie kupować już teraz pieluszek. No chyba, że jedno opakowanie. Po pierwsze nie masz pewności, czy te pieluszki, które teraz kupisz będą się sprawdzały w użytkowaniu (każda firma ma swoich zwolenników i przeciwników). Po drugie, nie wiadomo jak zareaguje skóra dziecka na te pieluszki - coraz więcej pieluszek ma jakieś balsamy i inne dodatki, które mogą podrażnić pupę. No i po trzecie, może się okazać, że maluszek wyrósł już z najmniejszego rozmiaru a Tobie zostaną zapasy.Ostatnio wymyslilam ze zaczne kupowac pieluszki dla dzidzi chyba to nie jest taki zly pomysl a wy co o tym myslicie ?
No i gratuluję zdania egzaminu.
PrzyszłaMamusiu, odpocznij sobie przez weekend. A wózek wygląda bardzo fajnie. Ale też się zastanawiam, jak takie koła sprawdzają się na naszych nierównych chodnikach, w parku czy na śniegu.
Co do wagi to przybyło mi już 6 kg.Apetyt mam na szczęście coraz mniejszy. W poprzedniej ciąży przybrałam 16 kg. Ale obawiam się, że teraz będzie więcej. Co do zachcianek to czasami kupię sobie batonika, a w poprzedniej ciąży nie mogłam na słodkie patrzeć.
Synek trochę dzisiaj zasmarkany. Mam nadzieję, ze mu szybko przejdzie. A w niedzielę wybieramy się do teatru lalek - ciekawe czy mu się spodoba.
Witam serdecznie wszystkie obecne i przyszłe mamusie
Jestem nową użytkowniczką i jestem pewna że będę mogła przyjemnie spędzac z Wami wolny czas
Mam 4,5 letnią córeczkę Julkę i jestem w 12 tygodniu ciąży
Termin mam na 25 marca ;P
Bardzo się cieszę że powstało takie forum na którym mogą porozmawiac mamy mieszkające w Bielsku lub w okolicy, zawsze fajnie wymienic się doświadczeniami i poradzic w różnych problemach
Serdecznie Wszystkich witam i gorąco pozdrawiam
Jestem nową użytkowniczką i jestem pewna że będę mogła przyjemnie spędzac z Wami wolny czas
Mam 4,5 letnią córeczkę Julkę i jestem w 12 tygodniu ciąży
Termin mam na 25 marca ;P
Bardzo się cieszę że powstało takie forum na którym mogą porozmawiac mamy mieszkające w Bielsku lub w okolicy, zawsze fajnie wymienic się doświadczeniami i poradzic w różnych problemach
Serdecznie Wszystkich witam i gorąco pozdrawiam
Hej laseczki:-)
Giza to zdówka dla Przemcia niech cię nie zarazi;-)
Darina gratulacje zdania egzaminu:-) ja jade na wieksze zakupy do Krakowa za tydzień i moze coś mi wpadnie dla maleństwa to kupie;-)ale pieluszek też bym jeszcze nie kupowała.
Witaj chontek i zaglądaj częściej do nas:-)
ja narazie przytyłam 4 kg zobaczymy 25,09 ile znowu przybyło bo wtedy mam wizyte:-)
Giza to zdówka dla Przemcia niech cię nie zarazi;-)
Darina gratulacje zdania egzaminu:-) ja jade na wieksze zakupy do Krakowa za tydzień i moze coś mi wpadnie dla maleństwa to kupie;-)ale pieluszek też bym jeszcze nie kupowała.
Witaj chontek i zaglądaj częściej do nas:-)
ja narazie przytyłam 4 kg zobaczymy 25,09 ile znowu przybyło bo wtedy mam wizyte:-)
Witam!
Mrowa1 życzę powrotu do zdrowia
Śliczna dziewczynka na tym zdjęciu, to Twoja córcia?
Mrowa1 życzę powrotu do zdrowia
Śliczna dziewczynka na tym zdjęciu, to Twoja córcia?
reklama