reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

W mojej miejscowości zaczął padać śnieg - śmiałam się to mojego taty,że kto by pomyślał,że w lutym śnieg zacznie padać 😂

P.s.- niby 2(+) dni do miesiączki a ja mam ciągle uczucie "mokra" ehhh jeszcze parę dni i się wszystko wyjaśni 😂
Na kreskach narazie nic nie pisze w temacie wcześniejszego testowania bo tam się za chwilę znajdą komentarze -które wszystkie znamy "poczekaj do daty miesiączki" "to za wcześnie"
Kurde chce wcześniej to robię wcześniej 😆

reklama
W mojej miejscowości zaczął padać śnieg - śmiałam się to mojego taty,że kto by pomyślał,że w lutym śnieg zacznie padać 😂

P.s.- niby 2(+) dni do miesiączki a ja mam ciągle uczucie "mokra" ehhh jeszcze parę dni i się wszystko wyjaśni 😂
Na kreskach narazie nic nie pisze w temacie wcześniejszego testowania bo tam się za chwilę znajdą komentarze -które wszystkie znamy "poczekaj do daty miesiączki" "to za wcześnie"

Ja mam trzy dni! Jedziemy na tym samym wózku 🤡
Też chcę wiedzieć już 😂

Trzymam bardzo kciuki

Które wszystkie znamy- to jest właśnie uszczypliwość z Twojej strony.
Nikt Ci nie napisze, że jest za wcześnie ewentualnie,że masz jeszcze czas jak Ci test negatywny wyjdzie. Żadna z Nas nie zabrania Ci testowania szybciej przecież 🤷 więc nie wiem o czym Ty piszesz.

A jeżeli już coś się dzieje na kreskach to nie bez powodu. Albo czyta się głupoty z palca wyssane i ewidentnie ktoś kto nie ma pojęcia chce być mądrzejszy. Nie raz trzeba też kogoś na ziemię sprowadzić. A jak już jest jakaś gównoburza , to My tutaj niektóre ze sobą parę lat siedzimy i to na moje jest całkiem normalne ,że jedną za drugą stanie 😉.

Na kreskach to Cię zachęcą jak mnie dwa tyg temu 😂😂😂😂

Ja jestem za krótko na forum i może nie koniecznie na kreskach miesięcznych ale na innych częściach forum się zawsze taki komentarz znalazł 😆
Ja tutaj nie mówię,że "laski mają siedzieć cicho" w tematach ciążowych,ginekologicznych,gdzie widzą jakaś bzdurę - też tyle mitów i cyrków słyszałam w swoim życiu,że mnie już chyba nic nie zdziwi:)

No uszczypliwość to nie była według mnie - bo każda z nas to napewno nie raz usłyszała osobiście lub przeczytała - mi prosto w oczy nie raz rzucono nieprzyjemne teksty czy to po stracie czy po pierwszym biciu serduszka na USG - także nie myślę ,że było to obraźliwe czy uszczypliwe - jak tak to sorry

reklama
Ja jestem za krótko na forum i może nie koniecznie na kreskach miesięcznych ale na innych częściach forum się zawsze taki komentarz znalazł 😆
Ja tutaj nie mówię,że "laski mają siedzieć cicho" w tematach ciążowych,ginekologicznych,gdzie widzą jakaś bzdurę - też tyle mitów i cyrków słyszałam w swoim życiu,że mnie już chyba nic nie zdziwi:)

No uszczypliwość to nie była według mnie - bo każda z nas to napewno nie raz usłyszała osobiście lub przeczytała - mi prosto w oczy nie raz rzucono nieprzyjemne teksty czy to po stracie czy po pierwszym biciu serduszka na USG - także nie myślę ,że było to obraźliwe czy uszczypliwe - jak tak to sorry
Ale My Ci prosto w twarz tego nie powiemy no bo raz jak? A dwa wyraźnie napisałaś ,że na kreskach a nie w życiu realnym.

Tak masz rację, jesteś za krótko ma forum i mało rzeczy widocznie Twoje oczy czytały.
A co do tego,że jeśli taki komentarz się znalazł to uważam,że bez powodu to nie było.

Do góry