skaba1
sierpień'05 marzec'08
witam w niedzielny wieczór!! oj ale sobie błogo leniu****ę!! moje chłopaki poszli do sklepu po jakieś słone przekąski dla mamy.. i zaginęli w akcji.. oj ja mam potrzebę ciągłego ruszania paszczą.. i nawet nie powiem wam na co mam najbardziej ochotę, bo mi wstyd.. słodko i niezdrowo.. ale póki co waga ruszyła sie tylko o kg ( w poprzedniej ciąży miałam identycznie) - tzn. tak jest według mojej niezbyt dokładnej wagi.. w środe lub piątek mam wizytę to będe znała dokładny pomiar..:-):-)
witam nowe marcowe mamy!!! super, że jest nas tak dużo!! piszcie jak najwięcej!! wpiszcie się wątek Poznajmy się to dopisze was do listy mam marcowych:-):-):-)
w poprzedniej ciąży też mnie to zmartwiło i wtedy lekarz mi tlumaczył, że to są tylko przybliżone pomiary.. waga i wiek oznacza się na podstawie kilku wymiarów główki, kości udowej, brzuszka... i np. jeśli dziecko ma okragłą główkę to waga może być zawyżona, a jak jajowatą to zaniżona.. czy jakoś tak.. w każdym razie to tylko szacunek.. a różnica dwóch tygodni nie jest niepokojąca..
a mnie się ten link nie otwiera:---(
http://www.totu.pl/cena/858059-wozek-uniwersalny-graco-quattro-deluxe-rozne-kolory
witam nowe marcowe mamy!!! super, że jest nas tak dużo!! piszcie jak najwięcej!! wpiszcie się wątek Poznajmy się to dopisze was do listy mam marcowych:-):-):-)
Witam Was serdecznie.
Dziewczyny, na jakiej podstawie określany jest wiek płodu przez USG?
Pozdrawiam
w poprzedniej ciąży też mnie to zmartwiło i wtedy lekarz mi tlumaczył, że to są tylko przybliżone pomiary.. waga i wiek oznacza się na podstawie kilku wymiarów główki, kości udowej, brzuszka... i np. jeśli dziecko ma okragłą główkę to waga może być zawyżona, a jak jajowatą to zaniżona.. czy jakoś tak.. w każdym razie to tylko szacunek.. a różnica dwóch tygodni nie jest niepokojąca..
Ostatnio rozglądaliśmy się z mężem za wózkami i pochwalę się Wam na jaki na razie się zdecydowaliśmy
teutonia
a mnie się ten link nie otwiera:---(
http://www.totu.pl/cena/858059-wozek-uniwersalny-graco-quattro-deluxe-rozne-kolory