reklama
mamma80
Entuzjast(k)a
Witam! u nas znowu leje-trzeci dzieńKisimy sięw tym domu,ale cóżMoje dziecko leży już chyba z 20 minut na macie i jest spokójSpać coś jej się dzisiaj nie chce.
ninja śniłaś mi się dzisiaj i ..twój pies
beti dobrze,że to tylko katarek i pewnie lada dzień minie
kasik super że koniec z kolkami
skaba no to rzezcywiście poważne decyzje na tobie spoczywają
Póki co muszę spadać...
ninja śniłaś mi się dzisiaj i ..twój pies
beti dobrze,że to tylko katarek i pewnie lada dzień minie
kasik super że koniec z kolkami
skaba no to rzezcywiście poważne decyzje na tobie spoczywają
Póki co muszę spadać...
właśnie dałam smoka mojej Tośce ciekawe jakie będą efekty...boję się aby nie zaburzył jej ponownie techniki ssania, ale korciło mi zrobić jej próbę, bo szkoda mi jej szczególnie na spacerze jak pcha piąstki aby mieć coś w buzi mimo, że chwilę wcześniej najadła sie do syta. A teraz smacznie śpi ze smokiem, a tak to by spała z cycusiem mamusi. Trzymajcie kciukasy aby było dobrze.
ninjacorps
Marcóweczka 2008
mamma - :-) A mi dziś się śniło , że znów jestem w ciąży i znów termin mam na 27.03 - narzekałam, że nie pójdę jesienią do pracy i ominie mnie sezon skoczkowy
stefanna
Marcóweczka '08
U nas też od poniedziałku prawie non-stop leje i siedzimy cały czas w domku... Młodsza ładnie śpi, ale Zuzia straaasznie się nudzi i powoli dostaje głupawki Chyba wyślę ją dzisiaj na basen z Mężusiem, to się wyszaleje i będzie trochę spokoju, hehe
PrzyszłaMamusiu trzymam kciuki, żeby się Tosi znowu cycuś nie odwidział!;-)
kasik25 super, że koleczki sobie poszły - oby na zawsze!!!;-) Trzymam kciuki żeby tak było!:-)
ninjacorps pociesz się, bo z reguły śni się na odwrót!
PrzyszłaMamusiu trzymam kciuki, żeby się Tosi znowu cycuś nie odwidział!;-)
kasik25 super, że koleczki sobie poszły - oby na zawsze!!!;-) Trzymam kciuki żeby tak było!:-)
ninjacorps pociesz się, bo z reguły śni się na odwrót!
Dusia08
Marzec '08
Ale dlugo tu nie pisalam na glownym, ale zawsze jak zaczynam to trzeba cos zrobic albo do malego leciec i tak w kolko. A zreszta wiecie same jak jest bo macie to u siebie :-)
Sabincia - ja sobie wogule tego nie moge wyobrazic jak mozna cos takiego powiedziec o wlasnym wnuku. 3maj sie tam musisz byc silna dla Nikosia.
PM- mi tez strasznie wypadaja wlosy i juz mnie to zaczyna denerwowac bo nigdy wczesniej mi nie wypadaly a teraz sa wszedzie.Ciekawe kiedy to przejdzie
Kasik- fajnie ze ta woda pomogla i koniec z kolkami
Sabincia - ja sobie wogule tego nie moge wyobrazic jak mozna cos takiego powiedziec o wlasnym wnuku. 3maj sie tam musisz byc silna dla Nikosia.
PM- mi tez strasznie wypadaja wlosy i juz mnie to zaczyna denerwowac bo nigdy wczesniej mi nie wypadaly a teraz sa wszedzie.Ciekawe kiedy to przejdzie
Kasik- fajnie ze ta woda pomogla i koniec z kolkami
AsiaM
mama czterech córek
Mrówa też bym chciała żeby moja Ala sypała kwiatki, ja też kiedyś zawsze to robiłam :-) Póki co to zawsze na mszy musimy stać przed kościołem bo nie da się jej ujarzmić w kościelną ławkę. A poza tym ostatnio cały czas ucieka gdziekolwiek z nią idę, muszę zostawiać wózek z Baśką i ją gonić, no już normalnie nie wiem co począć z tą dziewczyną
reklama
kathi
Marcowe mamy'08
Dziewczyny wiecie co dostałam @. Masakra
Jak to sie człowiek odzwyczaił:-):-):-), chyba pierwsza jestem co? Wcale mi się to nie uśmiecha.
Mała Mi sobie śpi więc moge poczytać. I popisać. Dzisiaj spała może ze 2 godzinki przez cały dzień.
Mamusie kochane ile śpią Wasze maleństwa w ciagu dnia ?
Kasik cieszę się razem z Tobą bo u nas też kolki minęły. Jaki spokój w domu popołudniami. Aż humorek lepszy jak dziecko spokojne i usmiechnięte.
Jak to sie człowiek odzwyczaił:-):-):-), chyba pierwsza jestem co? Wcale mi się to nie uśmiecha.
Mała Mi sobie śpi więc moge poczytać. I popisać. Dzisiaj spała może ze 2 godzinki przez cały dzień.
Mamusie kochane ile śpią Wasze maleństwa w ciagu dnia ?
Kasik cieszę się razem z Tobą bo u nas też kolki minęły. Jaki spokój w domu popołudniami. Aż humorek lepszy jak dziecko spokojne i usmiechnięte.