reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

NAJLEPSZE żYCZONKA DLA MICHALINKI I EMILKI!!! PIERWSZY MIEIąC ZA WAMI:-)

Kathi, Doris, odezwijcie się...

Witamy,
byłam dzisiaj pierwszy raz z Jolą w kościele, bo dzisiaj odpust... tylko że dzisiaj strasznie marudna i śpiąca, ale całą drogę przespała i mszę też (łącznie 3 godzinki)...

Skaba, miły dzionek ci sie szykuje... a Jola dzielnie walczy, ale czasami mamusia już pada... muszę doładować akumulatory:-D

Mrowa, tylko ja się martwię, że uzależni się od smoczka:-(

MrsF,
ja też obstaję za samolotem... szybciutko na miejsce...

Weronikaa, baw się dobrze, bo takie okazje rzadko się zdarzają...:-pa idziecie z Nelą?

Darinka
, Skaba, miłego pałaszowania na grillu:laugh2:

reklama
Panie Jacku Remenowy - wszystkiego najlepszego!!! :-)

Z Tymonem już ok - ta nietolerancja prawdopodobnie jest przejściowa - mam nie odstawiać go od piersi tylko na razie przez dwa tygodnie ma brać Debridat (on jest nie tylko na kolki ale w ogóle na regulację perylistyki jelit). Już po 2 dwóch dawkach kupy wróciły do normy:-):-)

ninja a czym ty się przemieszczasz? może umówimy się na jakiś wspólny spacer? ale top zalezy od twojego czasu i chęci;-)
Jestem samochodem i jestem baaardzo chętna, by się z Tobą i Marysią zobaczyć (wprawdzie korzystam tu z wózka bratanka młżona, ale coś się wykombinuje - no chyba, że dzieciaki zostawimy małżonom i wyskoczymy na jakąś herbatkę :-p)
Jakby co to dawaj znać - będę tu do następnej soboty :-):-):-)

Witam serdecznie po długiej nieobecności.
Na początek najlepsze życzenia dla wszystkich dzieciaczków z okazji ukończenia kolejnych miesięcy!
Dzisiaj nadszedł czas na Emilkę o 11.15 ukończyła pierwszy miesiąc. Emilka cały czas wymaga uwagi, dlatego nie mam czasu czytać (choć staram się czasem), ani pisać na forum. W wolnych chwilach muszę zrobić coś w domu, albo tak mnie boli kręgosłup, że już nie chce mi się siadać do komputera, bo mam niewygodne krzesło. Ciężkie to macierzyństwo, ale jak się Emilka uśmiechnie (na razie tylko przez sen), to serce się raduje i płakać mi się chce ze wzruszenia.
My w poniedziałek idziemy na kontrolę do neurologa. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.

wszystkiego najlepszego dla Emilki i Michasi:-)
Ninja to super ze kupki juz w porzo:-)
Beti powiem ci ze ja tez sie bałam smoczka przy Meli bo bałam sie tego odsmaczania a powiem ci ze łatwo posżło u niej z odsmaczaniem wiec teraz dla własnej wygodny Kondziorek dostaje smoka;-):rofl2:
a kupiłas pewnei an odpuscie peirscionki i bransoletki Jolci;-):-D:rofl2:

Wszystkiego najlepszego dla Emilki i Michalinki!!!:-):-)
Dzieci śpią... jaki miły spokój:-)
Ninja super że Tymon juz zdrowy:-)
Doris daj znać co powiedzial lekarz:tak:
Martwicie się o smoczki a moja Zuzia nie chce smoczka - czasem wolałabym żeby chciała - ale ona woli moja pierś i tak oto jestem ja smoczkiem:baffled:
Miłej nocki. Pa:-):-)

Czesc kobitki
Na poczatek serdeczne zyczonka dla Jacusia-Jacki fajne chlopaki mam jednego w domu to wiem:-D
Dla Michalinki i Emilki oraz dla James'a Philip'a i Basienki(wszystkiego dobrego kochane dzieciaczki) polecialam hurtem bo nie wiem czy be
de miala czas jutro zajzec

Asze czy ty masz 4.05 urodzinki czy ja mam jakas schize.Niewzne jesli masz to fajnie jesli nie to na zapas.
W dniu Twojego święta najpiękniejsze
życzenia samych radosnych chwil
i spełnienia nawet tych najskrytszych
marzeń życzy Beata

Cos jeszcze mialam pisac ale znowu zapomnialam mala cos steka zaraz sie obudzi i nie moge sie skupic hehhe

Zycze mole spedzonego czasu,pieknej pogody i uadanych spacerrrrrkow buziaki papa
MrsF- nie widze innej opcji ....jak dla mnie tylko samolot ja mam autkiem 16h ale i tak bym sie nie zdecydowala no i mam chorobe lokomcyjna:( A do fryzjera tez radze isc w polsce duuzzzzooo zaoszczedzisz

ASZE,
Z okazji Twego Święta życzę Ci:
Aby jedynymi łzami, które pojawią się w twych oczach
Były kryształowe łzy szczęścia
Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy
Nie zakryły ciężkie chmury smutku
Aby płatki róż wyścielały drogę twego przeznaczenia
A szczęście, zdrowie, radość i miłość były przeznaczeniem twych dni.

NAJLPESZE żYCZENIA DLA JAMES'A I BASI!!!

Mrowa,
oj tak tak... :-D:-D:-D:-D
ale jedyną zabawkę jaką dostała z odpustu to kolorowy wiatraczek od dziadka...:-p
A propos, ile miała Mela, kiedy ją oduczyłaś brania smoka?

Befatka, Ty też miło spędzaj czas :*

reklama
Asze- wszystkiego najlepszego!!!:-)
moja Zuzia też nie chce smoczka a czasami to by się przydał:sorry2:
my dziś mamy odpust i też chyba jedyną rzeczą jaką można kupić małej jest wiatraczek do wózka :-)
mała przez te cztery dnia zrobiła sobie rytuał że jak wstaje o 9 to oczy jak 5zł i przez godzinę gawędzi i uśmiecha się do taty ciekawe co będzie jutro jak tata pójdzie do pracy;-)
dziś obiad u rodziców to nie muszę się śpieszyć rano miłego dnia :-)

Do góry