ello! moja mała odmówiła dziś jedzenia
może ja przesadzam, ale wydaje mi się, że ona strasznie mało je.. teraz siedzę z pełnymi kapiącymi cycami, bo królewna poszła spać bez kolacji
a ja dziś odwiedziłam moją firmę no i niestety pomalu muszę myśleć o powrocie
prawdopodobnie mój J pójdzie na 6 tyg, macierzyńskiego, bo to jest bez sensu - niby ja będę na macierzyńskim, a i tak będę musiała do pracy jeździć, a tak przynajmniej on skorzysta i nie będę nigdzie dzieci podrzucać... lubię moją pracę, ale miałam nadzieję, że wytrzymają beze mnie do końca wakacji, a tu kicha
ale odbiję sobie przy trzecim;-)
PM Marysia jadła bardzo mało modyfikowanego 20-30ml.. i to nawet wtedy, kiedy miałam zalecenie, zeby ją zupełnie odstawić i to był jej jedyny posiłek.. cieszę się, że wychodzicie na prostą:-)
ninja jejciu ale się przypętało
oby szybciutko minęło bez wizyty w szpitalu!
giza masakra z tymi cycami
Asia nie spodziewałam się wolnych wieczorów przy dwójce dzieci, a tu niespodzianka:-) dziś znowu mamy wolne, bo Mary już śpi, a Bartuś wrócił do domu, po czym dziadek po niego przyjechał, bo chcą go zabrać jutro na wycieczkę.. moi rodzice się w nim rozkochali i wypożyczają go sobie na weekend - ale tak jest dopiero od miesiąca..
co do
dopajania to ja też nie daję herbatki.. zaserwowałam ją Misi tylko raz, kiedy cały dzień była na Bebilonie, ale mała i tak jej nie chciała..