Żołna
Fanka BB :)
I mój gin i Endo na urlopie do końca tygodniaKurde, ale zapisalas sie do gina to może poradzi coś .. do endo też by skonsultować..
Dobrze bedzie! Trzymam kciuki bo betka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I mój gin i Endo na urlopie do końca tygodniaKurde, ale zapisalas sie do gina to może poradzi coś .. do endo też by skonsultować..
Dobrze bedzie! Trzymam kciuki bo betka![]()
Wierze ze dobrze będzie, ale wiem że stres jestI mój gin i Endo na urlopie do końca tygodniabyłam u rodzinnego i kazał mi euthyrox brać, a że całą swoją historię mu opowiedziałam to jeszcze mi zwiększył dawkę do 1,5 tabletki. Do gina idę w następny wtorek. Zobaczymy co powie.
Ze strony apteki GeminiGdzie kupiłaś te testy? W aptece czy na allegro?
A ile bierzesz teraz euthyroxu?I mój gin i Endo na urlopie do końca tygodniabyłam u rodzinnego i kazał mi euthyrox brać, a że całą swoją historię mu opowiedziałam to jeszcze mi zwiększył dawkę do 1,5 tabletki. Do gina idę w następny wtorek. Zobaczymy co powie.
Też czekam na okres i jak na złość nie przychodzi. No cieszyłabym się z tego faktu gdyby na testach nie było białoMialam dokladnie tak samo .. ja przegapilam gdzieś chyba czy ty wczoraj robilas bete ? Jak sytuacja ?
U mnie to dopiero daleko jeszcze okresu nie dostalam co napewno dostane bo nie bylo sposobnosci do zachodzenia w ciaze .. a gdzie tam jeszcze do nastepnego
Matko no cień cienia jest , sikaj
Nie brałam wcale, teraz biorę 1,5 tabletki 50A ile bierzesz teraz euthyroxu?
Strasznie mi przykroJa chyba będę musiała odpuści starania w lutym. Podczas ostatniej wizyty u ginekologa była akcja dotycząca świadomości raka szyjki macicy. W związku z tym można było pobrać sobie wymaz na onkogenne hpv w atrakcyjnej cenie. Skorzystałam bo dlaczego nie. Wynik niestety dodatni. Obecnie czekam aż dorobią mi cytologię, kolejna konsultacje z ginekologiem mam na początku marca. Najpewniej skieruje mnie na kolposkopie. W tej sytuacji myślę, że rozsądnie będzie poczekać do tej wizyty żeby wiedzieć czy możemy nadal się starać czy póki co trzeba odpuścić
Liczę mocno na to, że będzie okej. Ostatnia cytologia 1,5 roku temu była dobra. Z resztą nigdy nie miałam złej. Nawet podczas pobierania wymazu ginekolog rzuciła coś na zasadzie „że tu będzie dobrze” więc żadnych widocznych zmian na szyjce nie mam. Ale wiadomo kolposkopia jest w stanie więcej wykryć, więc zobaczymy.Strasznie mi przykromam nadzieję że wszystko będzie w porządku
![]()
Bądź dobrej myśliLiczę mocno na to, że będzie okej. Ostatnia cytologia 1,5 roku temu była dobra. Z resztą nigdy nie miałam złej. Nawet podczas pobierania wymazu ginekolog rzuciła coś na zasadzie „że tu będzie dobrze” więc żadnych widocznych zmian na szyjce nie mam. Ale wiadomo kolposkopia jest w stanie więcej wykryć, więc zobaczymy.