Żołna
Fanka BB :)
Dziś już może nie, lepiej ranoSikaj dzisiaj jeśli to objawy ciążowe to kreska wyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś już może nie, lepiej ranoSikaj dzisiaj jeśli to objawy ciążowe to kreska wyjdzie
Eee no sikajWczoraj miałam jakiś ch**ocień na facelle to powiedziałam sobie ,że poczekam grzecznie... Wątpię,że się udało - to raczej wyobraźnia ale zobaczymy jak to będzie. Cykl (jak już się zacznie) to pewnie jakoś w piątek+- bo owulację miałam parę dni później niż zwykle (gin widział jajeczko 2.42 cm 25 stycznia 17 cd) także nie wiem
No to myślę że to wcale nie musiał być ujocień. Sikaj dziś po dłuższej przerwie od picia i sikania albo jutro rano. Wierzę że już będzie prawilna kreskaWczoraj miałam jakiś ch**ocień na facelle to powiedziałam sobie ,że poczekam grzecznie... Wątpię,że się udało - to raczej wyobraźnia ale zobaczymy jak to będzie. Cykl (jak już się zacznie) to pewnie jakoś w piątek+- bo owulację miałam parę dni później niż zwykle (gin widział jajeczko 2.42 cm 25 stycznia 17 cd) także nie wiem
Widzę ściskam kciuki żeby to była ciążaWczoraj była taka - niby cień ale raczej testowa
Jutro zatestuje rano z pierwszego siku pinkiem a Jak będzie jakiś dziwny cień cienia to zrobię drugi ale facelle i jak nic nie będzie to poczekam aż się spóźni (31dc w sobotę) bo zwariuję
Może testowa może ciążowa z duszkiem duszka.Wczoraj była taka - niby cień ale raczej testowa
Jutro zatestuje rano z pierwszego siku pinkiem a Jak będzie jakiś dziwny cień cienia to zrobię drugi ale facelle i jak nic nie będzie to poczekam aż się spóźni (31dc w sobotę) bo zwariuję
Też widzę !Wczoraj była taka - niby cień ale raczej testowa