Żołna
Fanka BB :)
Dziś już może nie, lepiej ranoSikaj dzisiajjeśli to objawy ciążowe to kreska wyjdzie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś już może nie, lepiej ranoSikaj dzisiajjeśli to objawy ciążowe to kreska wyjdzie
Eee no sikajWczoraj miałam jakiś ch**ocień na facelle to powiedziałam sobie ,że poczekam grzecznie... Wątpię,że się udało - to raczej wyobraźniaale zobaczymy jak to będzie. Cykl (jak już się zacznie) to pewnie jakoś w piątek+- bo owulację miałam parę dni później niż zwykle (gin widział jajeczko 2.42 cm 25 stycznia 17 cd) także nie wiem
![]()
No to myślę że to wcale nie musiał być ujocień. Sikaj dziś po dłuższej przerwie od picia i sikania albo jutro rano. Wierzę że już będzie prawilna kreskaWczoraj miałam jakiś ch**ocień na facelle to powiedziałam sobie ,że poczekam grzecznie... Wątpię,że się udało - to raczej wyobraźniaale zobaczymy jak to będzie. Cykl (jak już się zacznie) to pewnie jakoś w piątek+- bo owulację miałam parę dni później niż zwykle (gin widział jajeczko 2.42 cm 25 stycznia 17 cd) także nie wiem
![]()
WidzęWczoraj była taka - niby cień ale raczej testowa
Jutro zatestuje rano z pierwszego siku pinkiem a Jak będzie jakiś dziwny cień cienia to zrobię drugi ale facelle i jak nic nie będzie to poczekam ażsię spóźni (31dc w sobotę) bo zwariuję
![]()
Może testowa może ciążowa z duszkiem duszka.Wczoraj była taka - niby cień ale raczej testowa
Jutro zatestuje rano z pierwszego siku pinkiem a Jak będzie jakiś dziwny cień cienia to zrobię drugi ale facelle i jak nic nie będzie to poczekam ażsię spóźni (31dc w sobotę) bo zwariuję
![]()
Też widzę !Wczoraj była taka - niby cień ale raczej testowa
![]()