reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Ja co chwilę do łazienki chodzę na siku 😂 także nie wiem czy dam radę kilka godzin wstrzymać 😆😆 chyba musicie mi wybaczyć i wytrzymać do jutra rana - nie ważne czy to będzie 4 czy 7 rano jak wstanę to pierwsze co to zatestuje i wstawię na kreski i tutaj :)
No chyba ,że jakoś wstrzymam kilka godzin siku hmmm ile wystarczy 3? 4?
3 godz powinny wystarczyć 😁

reklama
To ja ze swojej strony powiem Wam że też dużo kopciłam, przy staraniach o pierwsze dziecko starałam się ograniczać, ale nie wychodziło. Aż pewnego dnia przestało mnie ciągnąć. Tak po prostu. Wręcz mnie odrzucało od fajek i od palaczy. To był mój objaw że się udało. Przed drugą tylko popalałam ale też od razu odrzut miałam od fajek. Zrobiłam test i ciąża. Przed trzecia udało mi się rzucić, a jak zaszłam odrzucało mnie od palaczy. Teraz... Teraz po prostu czuję że palacze śmierdzą ale aż tak mnie nie odrzuca. Mam nadzieję że to nie jest objaw że nic z tego nie będzie 🫣
Mialam dokladnie tak samo .. ja przegapilam gdzieś chyba czy ty wczoraj robilas bete ? Jak sytuacja ?
Szybko zleci !
U mnie to dopiero daleko do testowania 😁
U mnie to dopiero daleko jeszcze okresu nie dostalam co napewno dostane bo nie bylo sposobnosci do zachodzenia w ciaze .. a gdzie tam jeszcze do nastepnego 😂😂😂
Wczoraj była taka - niby cień ale raczej testowa 😂
Jutro zatestuje rano z pierwszego siku pinkiem a Jak będzie jakiś dziwny cień cienia to zrobię drugi ale facelle i jak nic nie będzie to poczekam aż 🩸 się spóźni (31dc w sobotę) bo zwariuję 🫣
Matko no cień cienia jest , sikaj

Nic a nic... Biało 😵‍💫
A na tych pinkach to nawet przez zamoczeniem w próbce jest trochę widać kreskę (kontrolną napewno)

Załączniki

• 1000006925.jpg
    1000006925.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 41
  • 1000006931.jpg
    1000006931.jpg
    802,6 KB · Wyświetleń: 45
  • 1000006926.jpg
    1000006926.jpg
    777,4 KB · Wyświetleń: 46
Mialam dokladnie tak samo .. ja przegapilam gdzieś chyba czy ty wczoraj robilas bete ? Jak sytuacja ?

U mnie to dopiero daleko jeszcze okresu nie dostalam co napewno dostane bo nie bylo sposobnosci do zachodzenia w ciaze .. a gdzie tam jeszcze do nastepnego 😂😂😂

Matko no cień cienia jest , sikaj
Wczoraj beta 698 ale TSH 3,35 a to bardzo źle 😢

reklama
Do góry