reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
witam po szalonym weekendzie:-) weselicho udane! wybawiliśmy się na calego! dzieciaki spisały się rewelacyjnie:-):-):-)

poczytałam co u was i lekkie przygnebienie mnie złapało.. niestety pan młody też zaczyna zachowywać sie jak "ostatni patałach i gówniarz" (jak to trafnie ujęła ninja).. jego żona obecnie jest w 4 mies. ciąży i ma córkę 3,5letnią, a on mi na weselu tłumaczy, ze go to zaskoczyło, że za wcześnie i jesczze się na Oliwkę wkurza:wściekła/y::no::szok: ja nie mam litości dla takich facetów:wściekła/y::szok::no:

Sabincia mam nadzieję, że zła passa szybko przeminia i zaświeci dla was słoneczko:-):-):-)

Stefanna ciesze się, że u was tak ładnie się układa.. oby tak dalej!

c.d.n. bo na razie skończyła się cierpliowość mojego syna:-)

Milenka w końcu padła. Za oknem piękna pogoda, więc pewnie zostaniemy trochę dłużej na dworze.
W końcu znalazłam tą szczepionkę w przyzwoitej cenie o ile 300 zł można nazwać ceną przyzwoitą. Obdzwoniłam nie wiem już ile aptek i wszędzie cena w okolicach 400 zł :wściekła/y: a przez internet 100 zł mniej :szok: i można sobie wybrać aptekę, w której odbierze się leki, więc będę mogła podejść, bo to kilka ulic od domu.

Skaba1 świetnie, że wybawiliście się na weselu i że dzieciaczki były grzeczne!;-):tak: Nas czeka pierwsza imprezka za dwa miesiące i jeszcze nie wiem jak to rozegrać... tzn. zastanawiam się czy brać obie dziewczynki...:sorry2: Może zawieziemy Zuzię do drugich dziadków...zobaczymy..:confused:

Giza ja za Rotarixa płacę u mojej lekarki 290 zł, więc 300 zł to chyba dobra cena...;-)?
Jak mój Mężuś ostatnio podsumował wszystkie szczepionki, które damy Myszce do 14-go miesiąca to wyszło ponad 2 tys. :szok::szok::szok: (w tym jest Prevenar, Rotarix i dodatkowa szczepionka na ospę)!!! Koszmar....

Zmykamy się ubierać i na spacerek, póki słonko ładnie świeci, papa:-)

Skaba super ze sie wybawiliscie a niektórzy faceci to nigdy nie dorastaja:no::wściekła/y:
Stefanna czyli nie taki "diabeł" straszny...;-)super ze sie "dogadujecie" z dziewczynami:-):tak:
Giza biedna Milenka musi ja to strasznie denerwowac:rolleyes2::hmm::huh::oo:
dzieki za zyczonka

ja sie do tej pory cieszę, że tak nam się udało, bo poczatek zapowiadał się kiepski, - mała w kościele się rozwyła, ale potem dostaliśmy przytulny pokoik zaraz przy sali i poszłyśmy z Marysią się poprzytulać do cyca, a potem spanko.. znalazło się sporo chętnych do pełnienia warty przy małej;-) o 22 dołaczył do niej Bartuś, który baaardzo pozytywnie mnie zaskoczył, bo okazał sie wyśmienitym tancerzem - w domu nawet za reke nie dawał się złapac, a na sali już do pierwszego tańca chciał wystartować:-D widać wykłady na temat zachowania na weselu nie poszły w las:-D

a najciekawsza była podróż.. już pod blokiem okazało sie, że akumulator nie kreci i samochód nie odpali, choć J jeździł nim kilka minut wcześniej:baffled: ale męzuś ze stoickim spokojem pchnął samochodzik z cała swoją rodzinką i bagażami.. no i w drogę.. w Łodzi znów ze stoickim spokojem oznajmił mi, że "zgubiliśmy biegi" - tzn. nie da się zmienić biegu, gałka nie trzyma.. doturlaliśmy sie do jakiegoś parkingu, zajrzał pod maskę i oznajmił, że zgubilismy jakieś sruby i idzie ich szukać.. po chwili wrócił ze śrubami i kluczami - dorwał jakiegoś mechanika, bo samochód nam sie zepsuł obok trzech serwisów samochodowych;-) pozakrecał i w drogę.. ale byliśmy zdeterminowani, żeby dotrrzeć na to wesele:-D dodam, że przez cały tydzień mąż sprawdzał samochód u mechnika i wymieniał klocki, łozycka, gałki, płyny itp., żeby samochód na podróż był w pełni sprawny - J baaardzo o niego dba i od 3 lat (od kiedy go mamy) nigdy nam się nie zepsuł w drodze:-p

Dzieki wam dziewczyny jak ponazekam to zasze mi przechodzi :p
Giza- tak zmienil nam na Nutramigen poki co mam dawac po na po na brzuch mamy esputikon i viburko oraz acidobaby
a Miguel hm zobaczymy na razie jak proponuje wspony spacer woi piwo z kolega a jak prosze o 2 godz da siebie to zawsze wtedy ma nauke i pisanie projektow na uczenie .. a Nikodem wedlug niego jest gruby ( opuchniety przez nerki) i niegrzeczny ( placze przez koki)
szczerze to mam ochote mu zasadzic kopa takiego zeby sie znlaz na drugim koncu Krakowa ale i tak mi przejdzie :p Całusy da Was

reklama
Kurde tyle sie napisalam i post mi wcielo:wściekła/y::wściekła/y:
Buziaczki dla 2 miesiecznych Tosi,Marysi i Kondzika

Sabincia ciesze sie humorek sie poprawil choc troche
Mrówa specjalnie dla Ciebie:-):-):-)

Stefanna super ze wam sie uklada i ze dziewczynki daja Ci odpoczac:)
Beti zazdroszcze moja mala nie cierpi spac w lozeczku najlepiej na raczkach albo w bujaczku :-pale nad tym pracujemy
Skaba gratuluje meza zlotej raczki i super ze wesele sie udalo

Ok uciekam moja bestyjka sie budzi buziaki i milego dnia zycze papa

Do góry