reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Marteczka Zuzia najwazniwjsza była:-)to bedziesz ja stroic:-)
Kasia ja dopiero na wizyte ide 21,04 takie sa terminy a później musze isc na USG jak cos wykryje bo pediatra niebył w stanie go zbadac bo był niespokojny a ja wole to sprawdzic;-)to dzien pełen odwiedzin mieliscie tak jak my:-)

My jutro idziemy na USG bioderek. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Milenka ostatnio nie chce spać przed południem :-( Już myślałam, że zasnęła ale słyszę, że jednak nie .

dziewczyny spóźniona bardzo ważna wiadomość:-):-):-)

Witam wszystkie e-ciocie! Mam na imię Martynka i dołączyłam do mojej rodzinki 30.03 o godz. 10.10 ;-)! Ważę 3 kg i mam 55 cm. Obie z mamusią jesteśmy bardzo szczęśliwe i czujemy się dobrze! :-) Pozdrawiam serdecznie! p.s. jak tam Befatka?:-):-):-)

Ogromne gratulacje! Dziewczyny wracajcie szybko do nas!

i jeszcze jedna - od beti
Witam serdecznie z sali porodowej. Wczoraj o 23 zaczeły odchodzić wody i od północy jestem w szpitalu... Czekamy na mocniejsze skurczybyki. Pozdrawiam!

Trzymamy kciuki!

Dziewczyny to ostatni dzwonek dla marcowych dzieciaczków:-):-):-)

STEFANNA - OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I MARTYNKI!!!
BETI - POWODZENIA!

Ja już się w marcu nie wyrobię. Śmieliśmy się z mężem, że je jesli się Emilka urodzi 1-szego kwietnia, to jak będziemy dzwonić do znajomych, to pomyślą, że to żart. Tak na prawdę, to już mi obojętne, jaka to będzie data, byle przed 7-ym.

Ninja ,Ewa witajcie!!
Stefanna gratulacje!!
Beti powodzenia, trzymam kciuki!!
Reszta nierozdwojonych - bierzcie sie do roboty, marzec się kończy!!!;-);-):-)
Moja mała śpi więc moze troche nadrobie to co napisałyście, wczoraj mi się to nie udało. Pogoda piękna więc za chwile ruszamy na spacerek - pójdziemy po Milo do szkoły:-)
Miłego dnia!!

Ni czorta nie mogę znaleźć czasu żeby tu do Was zaglądać :zawstydzona/y: ale już poczytałam co u Was i odpisuję.

Sabincia - super włoski :rofl2: jak to zrobiłaś że Nikoś już przesypia noc?? ;-)

Ninja&Ewa - witamy w domku :cool:

Stefanna - WIELKIE GRATULKI :rofl2::-D:rofl2:

I trzymamy kciuki za Befatke, a może jest już po?? :-)

My już coraz lepiej się rozumiemy, w sobotę byłyśmy na werandowaniu pół godzinki, a wczoraj pierwszy spacerek. Mała ledwo za próg domu wyszła już spała i tak 4 godz :-D:laugh2:
Nocki przesypia coraz lepiej, dziś np zasnęła o 23 obudziła się o 3 rano a później już przed 7 :-) żarłok jest straszny, cyce poranione jak diabli, ale to nie ważne.
Jedno co mnie dręczy to jej ropiejące oczko. Przemywamy tym rumiankiem, jest lepiej ale nie jest do końca wygojone. Chyba pójdziemy do dr po kropelki (mąż ma przewlekłe zapalenie spojówek i boje się żeby i ona nie miała) :baffled:

Dziś u nas śliczna pogoda to pewnie wybierzemy się na spacerek. No i zaraz wrzucę obiecane fotki na odpowiedni wątek.

Miłego dnia życzę!

P.S. Dziś ostatni dzień marca, więc marcóweczki - nie ociągać się! :tak:

reklama
weronika - zapalenie spojówek jest czasem wirusowe (zakaźne).Oli jak miała na jednym oku to była kwestia czasu zęby drugie jej się zainfekowało:-(

Do góry