reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Tak dziewczyny rodzace trzymajcie sie :D

A ja wyspałam sie jak niewiem pracowałam troche nad synkiem i udało mi sie nauczyc go ze miedzy 23-24 200 ml :) ( żarłok z niego straszny) je ostatni raz i spi cała noc az do 8 w porywach do 9 :D a ja sie wysypiam i jestesmy oboje zadowoleni :D a teraz jeszcze jak mama jest to moze jestem ie dobra ale robie mu jesc przewijam i podzucam mamie :p a ona juz go karmi wsadza do fotelika i gadaja sobie ona szydelkuje a mały oglada swiat i jak to mowimy uprawia zycie towarzyskie a ja dogorewam w łózeczku do 11 :p:p korzystam poki moge hehe :) Dzis w Krakowie piekna pogoda az by sie chciało wyjsc na spaer ale kurcze jeszcze czekamy na wozek bo firma przewzowa nie działa w soboty i jutro dopiero bedzie bryczka :D Dzis w gole mam dobru humor :p:p ale zobaczymy na jak długo :p pozdrowienia i całusy dla wszystkich BB cioteczek :D

Witaj Sabinko, no to fajnie już przygotowałaś Nikosia do przesypania nocy... a poza tym pomoc mamy jest nieoceniona;-) żeby sobie poleniuchować w niedzielny poranek:tak:
Szkoda, że nie uda wam się wykorzystać pięknej pogody na spacerek, ale nie ma się co martwić... jutro jeszcze czeka nas ciepełko:-) więc nic straconego...
Życzę dobrego humorku jak najdłużej, a sama zaraz znikam na niedzielny spacerek z małą w brzuszku...:-D

Beti :) Kozystaj wyspceruj sie powdychaj wiosennego powietrza i promieni słoneczka dobrze to robi :) małej w brzuszku i tak sie pewnie spodoba :D

U nas też ładna pogoda, tylko znowu wieje :-( I nie wiem czy pójdziemy na spacer. Może po obiedzie.
Miałam nadzieję, że będą już jakieś wieści od dziewczyn, a tu cisza :no:
Sabincia, to ładnie śpi Nikoś. A mamę jak najbardziej wykorzystuj póki jeszcze jest u Was :tak:

Witam!!
Piszecie tyle, że nie nadążam!!
Michałku wszystkiego dobrego z okazji 1 miesiąca!!:-):-)
Stefanna, Befatka powodzenia!!:-):-)
mała śpi, za chwile obiadek a potem dłuuugi spacerek, pogoda prześliczna!!
Lecę poczytac resztę, a tyle tego jest!!

Giza ładnie spi , pieknie je dopiero co wrocilismy ze szpitala i kariłam go pogodz zeby zjadł 50 ml a teraz wchłania po 200 za jednym razem ;] heh chyba bardzo chce dogonic kolegow i kolezanki ;] a co do tabletek to dzieki za rade mam jeszcze 2 opak to je skoncze i zmienie bo i tak ide na cytologie i badania ;]

Sabincia to sie tylkoc ieszyć ze Nikos tak ładnie je i przesypia nocki:-) zazdroszcze ci tego jego spania:tak:
u nas tez pogoda pikna:-) wybyczyliśmy sie na polku i wyspacerowaliśmy rodzinnie a teraz jedziemy do znajomych:-)

My też już byliśmy w lesie na spacerku a teraz obiadek się dogotowuje ale pachnie fajnie fileciki z kurczaka :-)

Ciekawe czy dziewczyny już po wszystkim? Oby. A u mnie cisza. Pewnie dotrwam do tego wywoływania.
Beti mi już tam o szpital nie chodzi, byleby się coś w końcu ruszyło. Ale jestem już 7 dni po terminie, więc już najwyżej 7 dni mi zostało do spotkania z córeczką:-D

reklama
Cześć Dziewczyny - już od wczorajszego wieczora jesteśmy w domu! Na razie się "organizujemy". Dziękuję Wam wszystkim za życzenia i trzymanie kciuków.
O , muszę lecieć!

Do góry