Sabincia, na Twoim miejscu bym zmieniła na inne. Te mają bardzo małą ilość hormonów i trzeba je brać codziennie dokładnie o tej samej godzinie, żeby były skuteczne.Giza mam pytanie do Ciebie biore tabletki Cerazette i wiem ze Ty tez je brałas powiedz mi czy jezeli ja nie karmie piersia to normalnie moge je ciagle brac jako zabezpeiczenie czy lepiej zmienic na inne ?
Monika, a może jak przystawiasz Maję do pełnych piersi to ona jej nie może złapać.Ściągnij sobie troszkę mleka, żeby pierś zrobiła się choć trochę miękka. Możesz sobie zrobić jeszcze ciepły okład na pierś, wtedy mleko łatwiej płynie. I dopiero wtedy przystawiaj małą. I może nie czekaj aż będzie bardzo głodna.Cześć,
Jakoś ostatnio nie mam czasu żeby coś napisać a co dopiero poczytać. Nadal walczę z karmieniem piersią, ale bez rezultatu. Kupiłam sobie kapturki do karmienia i jak nie jest za bardzo głodna to ssie trochę, ale nie tyle żeby się najeść. Szybko się męczy i znowu muszę dać jej butelkę. Pewnie skończy się na tym że dam za wygraną, a tak bardzo chciałam karmić piersią.
Maja ma już tydzień!
Befatka, Stefanna czyli może jednak dziś urodzą się Wasze maleństwa. Trzymam kciuki, żeby już szybciutko poszło.
Wszystkiego najlepszego dla Michałka
Przemko Śpi. Mąż usypiając Milenkę zasnął razem z nią jakieś 3 godziny temu. Trzeba ich budzić i szykować kąpiel