KINDZIA100
Fan(ka)
czesc dziewczynki,czytam was z rozkosza,ale nie mam czasu na robienie tego ba bierzaco buuuu! To wszystko prze prace.Pracuje tylko 25 h w tygodniu,ale raczej popoludniami i w rozjazdach wiec nie mam dostepu do kompa.Wieczorem padam na twarz,na nic nie mam juz sily
Wlasnie,co do sexu.Czy stosujecie juz "specjalne"pozycje? U nas juz sie nie da np po bozemu,bo cycory siegaja sufitu a i brzuch tez ma rozmaiary nieczego sobie.A tak mi sie chce kochac jak psu szczekac.Budze sie rano,mysle o sexie,ide spac i znow sex mi w glowie.Maz nie moze nadazyc.Czasem musze go poprostu zgwalacic.Taki zywot,nie musial mnie wybierac sobie na zonke :-);-)
Jesli chodzi o angielski,my w domy mowimy po angielsku,holendersku i polsku.Dziecie bedzie bardzo international
w poniedzialek lecimy do Turcji.Jak wroce dam znac
3majcie sie cieplutko laseczi i dbajcie o siebie
Wlasnie,co do sexu.Czy stosujecie juz "specjalne"pozycje? U nas juz sie nie da np po bozemu,bo cycory siegaja sufitu a i brzuch tez ma rozmaiary nieczego sobie.A tak mi sie chce kochac jak psu szczekac.Budze sie rano,mysle o sexie,ide spac i znow sex mi w glowie.Maz nie moze nadazyc.Czasem musze go poprostu zgwalacic.Taki zywot,nie musial mnie wybierac sobie na zonke :-);-)
Jesli chodzi o angielski,my w domy mowimy po angielsku,holendersku i polsku.Dziecie bedzie bardzo international
w poniedzialek lecimy do Turcji.Jak wroce dam znac
3majcie sie cieplutko laseczi i dbajcie o siebie