skaba1, też zaczynam się rozglądać za rzeczami dla maluszka. U nas rożek nie bardzo się sprawdził, bo Przemko był duży i wystarczyły dwa ruchy nóżek i już był rozkopany. A należał do tych noworodków, które lubią być otulone i rączki bardzo mu przeszkadzały w spaniu. Wypatrzyłam coś takiego Kiddopotamus: Products: SwaddleMe i może się na to skuszę, choć cena nie jest niska.
Przymierzam się też do zakupu chusty do noszenia maleństwa. Wcześniej miałam nosidełko, ale dla Przemka nosidełko nie było przyjaznym miejscem.
Muszę jeszcze przejrzeć ciuszki po synku, ale małych nie mam za dużo, bo dostawałam ciuszki po synku kuzyna i potem je oddawałam dla następnego dzidziuśka. Więc muszę sprawdzić, co ja w ogóle mam a co muszę kupić.
Przymierzam się też do zakupu chusty do noszenia maleństwa. Wcześniej miałam nosidełko, ale dla Przemka nosidełko nie było przyjaznym miejscem.
Muszę jeszcze przejrzeć ciuszki po synku, ale małych nie mam za dużo, bo dostawałam ciuszki po synku kuzyna i potem je oddawałam dla następnego dzidziuśka. Więc muszę sprawdzić, co ja w ogóle mam a co muszę kupić.