darinia
Entuzjast(k)a
niekat - jedź z nią do lekarza to może szybciej bidulce przejdzie po co ma się tak męczyć
mrowa - Melcia śliczna
ja dziś pół nocy nie spałam bo tak mnie głowa bolała teraz chodzę jak zombie a mam szafki do wymycia i układania moich gratów ale już jutro nalot mojej mamy i teściowej to będę mieć koniec meble przywiozą to będę mogła sobie poleżeć pół dnia sama
ja tam jeszcze się nie boje całej tej akcji bo ustaliłyśmy z Zuzią że ma się zacząć w lutym w styczniu niech się nie rodzi bo już dużo urodzin to dostanie małe prezenty a luty pusty
a tak poważnie to szkoda będzie mi tego wielkiego brzucha ale dzieciątko na moich rękach mi to wynagrodzi :-)
idę powolutku myć i prać
pozdrawiam
mrowa - Melcia śliczna
ja dziś pół nocy nie spałam bo tak mnie głowa bolała teraz chodzę jak zombie a mam szafki do wymycia i układania moich gratów ale już jutro nalot mojej mamy i teściowej to będę mieć koniec meble przywiozą to będę mogła sobie poleżeć pół dnia sama
ja tam jeszcze się nie boje całej tej akcji bo ustaliłyśmy z Zuzią że ma się zacząć w lutym w styczniu niech się nie rodzi bo już dużo urodzin to dostanie małe prezenty a luty pusty
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
idę powolutku myć i prać
pozdrawiam