reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

No wreszcie :) wróciłam ze szpitala hmmmm:dry: ni to dobrze ni zle nasiedziałam sie naczekałam łaskawie mnie przyjeli ale i tak dostalam skierowanie do jeszcze jednego szpitala ale troche mnie uspokoili bo to co mogli zbadac zbadali i wyszło ze jest ok wiec zobaczymy co po tym specjalnym badaniu powiedza ...

reklama
pyszne ciasta, udka z kurczaka, czekalady, no i te kopytka-jedno z moich ulubionych dań:tak:.... dziewczyny jeść mi sie przez was chce :-D
a dopiero co wróciłam z zakupów i po drodze zjadłam całą paczkę delicji :zawstydzona/y: ale chyba i tak zaraz pójde poszukać czegoś jeszcze w domku :-D

Asze, Elip - najlepsze życzonka dla waszych pociech :-)
Sabincia - ważne że wreszcie krok do przodu:tak:

Sabincia, dobrze, że chociaż Cię przebadali i nic złego nie stwierdzili. To kiedy wybierasz się na następne badania?

Asze, Mrowa, dzieki za rady na zgage. kupie dzis chyba z kg migdalow i mam nadzieje ze zadzialaja! Asze, u mnie zgaga tez nie ma zwiazku z jakoscia jedzenia, mam nawet po salatkach albo owocach :dry: a wczoraj w nocy po jogurcie :baffled:

Niekat, mam ten sam problem jedzeniowy. cale biuro o 1pm na lunch maszeruje do naszej kantyny na pyszne i tlusciutke obiadki (a jakie deserki :-p) i potem cierpie strasznie! no ale tylko jeszcze 3 tygodnie pracy zostaly i wreszcie bede sobie sama obiadki gotowac :happy2:.

Asze, instrukcja boska :tak:
Sabincia, będę trzymać kciuki. Musi być dobrze.
Posprzedawałam na allegro trochę Przemkowych typowo męskich ubranek i będzie trochę kaski na nowe. Mam teraz tylko nadzieję, ze przy porodzie nie będzie niespodzianki i płeć się nie zmieni.

reklama
hej
ja wróciłam od ginka wszystko ok dzidzi ma sie dobrze i coraz wiekszy jest głowke ma juz bardzo duza:szok: ale to nieszkodzi bo i tak cc;-)
za tydzień ide na KTG a 5,02 kolejna wizyta . Mój gin teraz na narty wybywa więc zaciskam mocno nogi;-):-D
Sabincia najważniejsze ze wszystko ok:-)
Miłosze wszystkiego naj:-)
Weronika dobrze ze miałas refleks i upadłaś na kolano:tak:
co do zgagi to tez miewam Asze ale czego sie nie robi ;-):-D

Do góry