reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Dziendobere:-)k.
WOW Dzis jestem pierwsza sorry druga niekat była pierwsza tylko na innym wątku.A to wszystko bo nie moge spac i sama nie wiem dlaczego:confused:ale to nic odespie w dzien.
Przyszła Mamusiu dziekuje;-)
Elip bedzie dobrze maluszek ma jeszcz troche czasu moj tez pupskiem ułozony
Miłego dnia ...................

ale sie ustawiłyście (prawie) wszystkie!Chodzicie spac o 1-2 a potem spicie do południa:-pa ja tu musze w pracy juz od 7 działać - a jeszcze dziś w nocy obudziła mnie Oliwia bo chciało jej sie siusiu i jakos ją to dziwnie roztkliwiło i mi sie popłakała... potem nie mogłam ja znów zasnac bo słyszałam jakies walenie.jak się rano okazało to sąsiadka (właściwie jej matka) dobijała sie w nocy do drzwi.Kobieta ma ponad 90 lat i totalna miażdzycę ze jak wyjdzie z domu to ginie.Coś jej sie przestawiło i kazala policję wzywac.Słyszałam jak mama ją uspokajała jeszcze rano jak znieslismy Oli na doł do niej przed wyjściem do pracy... kurczę - zadzwoniłam do jej córki że jest u nas i zeby przyszła tam za godzine...ciekawa jestem co tam sie dzieje ale nie chce na razie dzwonić.mama ma mi napisac sms-a:dry:
aha i z takich atrakcji jeszcze to rano wymiotowałam (śliną i żłócią bo niby czym mogłam...) i do teraz trzymaja mnie okropne mdłości...blech:baffled:

Hej
Przyszła mamusiu dziex:-)
Niekat mnie wczoraj tak strasznei mdliło i było niedobrze że hej no i wsadizłam paluszka i troszke poleciało:sorry2::-pi od razu ulga byla;-)
buziaczki dla ciebie nie mecz sie;-)
Elip to gratuluje córci i niech sie przekręci;-)
ja tez pod koniec ciązy z Mela chodziłam co 2 tyg ;-) teraz chodze co 3 ale dziś ide na wizyte więc moze mi następna wyzanczyc za 2 tyg zobaczymy co mi dziś powie;-)

Witam Dziewczynki, ja dzisiaj budziłam się co trochę w nocy. Właściwie nie wiem dlaczego, ale czułam wtedy jak Emilka się wierci - może dlatego się tak budziłam. Wczoraj miała bardzo ruchliwy dzień, potem noc i rano też jeszcze czułam wzmożone ruchy. Teraz chyba w końcu usnęła.
A jak miała czkawkę, to cały brzuch mi skakał.

Cicha no ja np.chodziłam zawsze co 3tyg,a nic mi się nie działo to nie było potrzeby iśc wczesniej.Ale komuś z nas już gin przełożył na co 2tyg.
Marteczka to ja jestem tą "szczęściarą" :-D wczoraj mój gin powiedział że teraz zaprasza mnie za 2 tyg. ale nie powiem bardzo zmartwiona nie jestem bo lubie posłuchać serduszka Maleństwa poza tym zawsze po wizycie jestem spokojniejsza kiedy dowiem się że wszystko w porządku:-) niby na co dzień staram się nie nakręcać i mimo mojej pracy (z niepełnosprawnymi) już nie myślę o tych wszytskich wadach to jednak jak mój gin mówi że wszystko bardzo dobrze to mi tak lepiej:-):tak:

Befatka ale zaszalałaś z tymi bodziakami :-D no tobie to na pewno ich nie zabraknie:-D

Cześć dziewczyny!! No ja teraz dopiero wstałam a własciwie to Milo mnie obudził jak wrócił ze szkoły. Ma dzisiaj imieninki więc małżon wczoraj upiekł mu placka - biszkopt, malinowa kremówka i galaretka - właśnie się zajadam, jest pycha:tak::tak:

reklama
Do góry