reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Mamuśki, super że z dzidziami wszystko ok.

Ja zapodałam sobie małą drzemkę bo w nocy coś dziś kiepsko spałam i teraz to już całkiem do tyłu chodzę :szok::-)

A z tymi smakami to fakt- każda każdej smaki robi pysznościami i potem trzeba mężula molestować żeby do sklepu gonił :-D:-D:-D
No właśnie, jak to jest z tym KTG? Bo pytałam wczoraj Pani Dr i sama nie wiedziała :baffled: Kazała Gina pytać, a ja dopiero ide 7.02

Heh a ta instrukcja dobra - musze pokazać mężowi jak wróci :)

reklama
witam
właśnie wróciłam od gina i jestem szczęśliwa że nie idę do szpitala te dodatkowe kilogramy na wadze to woda po tabletkach już tak nie puchnę i ciągu miesiąca przytyłam tylko 0,5kg
idę coś zjeść wstawić pranie i wracam nadrobić zaległości w czytaniu
pozdrawiam

Siwona wydaje mi sie że zalezy do jakiego lekarza chodzisz u ans sa 2 szpitale i w jednym robia (tam gdzie aj bede rodzić ) wcześnie tak na przełomie 35/36 tyg a na drugim robia tydzień przed porodem lub po terminie.
a KTG ma na celu pokazanie czy sa już jakieś skurcze czy nie bo możemy ich nei czuc a faktycznie już sa;-)i sprawdzenie tętna dzidziołkowi:tak:
a mi mój mąż dzisiaj dogodził i kupił Harrego Potera:-):-):-):-)

Kasiu s sama moze kupiłam 3a reszte dostałam jak odchodziłam z pracy i wiele innych rzeczy sama mało co kupiłam
Mamma bedziemy tesknic;-)
Asze podziel sie ciachem a nie samam zajadasz;-)A tak wogóle to jak Ty meza piec nauczyłas musze popracowac nad swoim.
Asze .Elip Duzo słoneczka dla Miłoszków... *********
Weronika bidulko dobrze ze na brzusiao nie poleciałas i nie sierota tylko nie jestes przyzwyczajona ze zmienił Ci sie srodek ciezkosci ja to bym juz chyba ryczała z nerwów:-)I mam nadzieje ze duzo tych kopytek zrobiłas bo zaraz wpadniemy z dziewczynami:-D:-D
Sabincia ja tez miałam problemy z lekarzami ale pewnie po tej wizycie chociaz nastrój Ci sie poprawiał i dobrze bo szczesliwa mamusia to szczesliwy dzidzius
Mrówa ciesze sie z Kondzikiem wszystko ok
Kasik nie bedziemy musiały prac codziennie:-D:-D:-D

Befatka mój mąż jakoś tak sam zaczął piec - ma kumpla który jest mistrzem świata w cukiernictwie - może to pod jego wpływem?? wprawdzie razem grają w piłkę ale kto wie o czym gadają w przerwie?? widocznie o pieczeniu;-):tak::-D

Ja to nawet nie wiem jakie tu u nas panuja zwyczaje bo ciagle zapominam zapytac choc o tylu rzeczach mysle przed kazda wizyta. Zapisze chyba sobie na kartke jak staruszka;-):-)

Asze takiego 'utalentowanego ciastkarniano' meza w domu to z jednej strony fajnie miec a zdrugiej niebezpiecznie no bo kalorie leca;-)

No i najlepszego dla Milo!:-)

reklama
jeszcze tylko wielkie sprzątanie i mogę się byczyć
takiego smaka robicie tymi pysznościami warunki domowe nie pozwalają na smakowe szaleństwa ale jutro i w niedziele idę na urodziny zgaga i tak jest więc nie będę sobie żałować :-D:-)

Do góry