reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dziewczyny - żegnam Was na prawie tydzień - może i uda mi się gdzieś wbić na neta, ale raczej marne szanse.
W poniedziałek mam wizytę u gina. Napiszę chociaż eska z relacjami dla Was.

Trzymać się w dwupakach!!!! Papapapapa!!!! :-)

reklama
:sorry2::sorry2:Ninja szkoda,że cię nie będzie az tyle!Ale papa!
Darinia też mam tak w nocy,całe szczescie że spię na boku bo mozna by sie tym chyba zadlawic,jakby cala tresc zoladkowa sie cofala do przelyku,ale nie ciagnie na wymioty:eek::eek:.Dzielna jestes babka tu remont,tu szkola!
Doris /Kasia farciary z was!ciąza bez zgagi-bo bym mogla powedziec,ze zero dolegliwosci;-)a po takich zestawach kulinarnych to bym się chyba wykończyla.Zgagi mam chyba od wrzesnia!prawie dzien w dzien.A pamietam jak myslalam,ze rennie nie mozna brac,ale sie wymeczylam co chwile miete parzylam!
Moja dzidzia to ma taakie czkawki,co wieczór,tak jakby mi pulsuje dol brzuszka z lewej strony.:no:

A wogóle to byłam dzisiaj u gina po raz ostatni:szok::szok::szok:,i dobrze bo się podniósł na 90zł ale,że miałam tylko 80 to mi darowal;-),bo skad moglam wiedziec???a z reszta ostatnia wizyta.I tak kochane w sumie to łozysko jest dojrzale,ciaza tez wiec nawet jak wczesniej urodze to bedzie o.k.,termin oststeczny12.02.
A te moje uczucie jakby mi sie tam wkrecala i cos rozszerzalo,jak najbardziej nie złudne,glowka jest juz tam gdzie powinna,mala sie ryje.pytałam go o wage to mi tylko glowke zmierzyl i powiedział,że:"wielka na pewno nie bedzie,czyli wrodzila sie wagowo do mamusi"bo tatuś 4200ważył:no:a i powiedział,że teraz to może nawet 300g tygodniowo przybierac.
No i co do wyników badan krwi to musze żelaziwo przyjmowac bo przy porodzie"stracę jeszcze krwi":errr::shocked2:

Marteczka to juz tuz tuż ej hahahaha ja cos czuje , że bede przezywac wszystkie porody hahaha :p To zazywaj koniecznie zelazo i wypoczywaj teraz i sił nabieraj :)

reklama
Kurcze Marteczka to ty juz wlasciwie rodzic mozesz .... wow...:szok::szok::tak:Ciekawa jestem czy faktycznie nam sie pierwsza rozdwoisz:-)
Ja dzis tez mialam wizyte i usg i po raz pierwszy zobaczylam twarzyczke a nie tylko dupke. Zdecydowanie z gory bardziej podobna do Julka niz z dolu;-) Z tego co mi powiedzial lekarz to mala wazy jakies 1600 i mierzy 40 cm - czyli jak najbardziej w normie. Glukoza ( ta niefachowa) wyszla mi ok wiec dokladniejszych testow robic nie musze - choc wiem, ze z tego co pisalyscie to te wyniki sa malo warte. Krew mi pobrali jak zwykle - ani jednej wzyty nie mialam bez:-() Sprawdzila mi tez czy nic sie ie dzieje i wszystko ok - tak wiec calkiem normalnie jak dla mnie:-)
O dziwo tu nie zageszczaja wizyt w koncowce tzn. nastepna mam znow za miesiac. W Polsce tez tak jest czy w koncowce chodzicie czesciej?

Do góry