reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Marteczka to juz możesz prawie rodzić!! Ale dlaczego ostatnia wizyta?? Ja z Milo chodziłam do końca, moje znajome tez, jedna nawet po terminie.:tak:
Cicha w Polsce na końcu ciąży wizyty są zagęszczane, najczęściej co dwa tyg, później nawet co tydzień:tak:

reklama
Cicha no ja np.chodziłam zawsze co 3tyg,a nic mi się nie działo to nie było potrzeby iśc wczesniej.Ale komuś z nas już gin przełożył na co 2tyg.
Mrówa ja to nie wiem okręciło i czy ma dobre tętno,kazał obserwować ruchy i zgłosic niepokój jakby mi ciśnienie wzrastało,bo mniejsze może byc a ja mam z każdym razem 120/70

Marteczka, to Ty już właściwie na finiszu jesteś. Tylko nam na lutówki nie uciekaj. No właśnie, dlaczego to już ostatnia wizyta?

Asze no tak mi powiedział,że na pewno do 12 urodzę:confused:i,że jakbym nie urodziła to wtedy żebym przyszła.
Kur...jedno jest pewne już do niego chodzic z drugą ciążą nie zamierzam,jest mało informacyjny i nie potrafię się z nim porozumiec:wściekła/y:

Z niedowierzeniem zerkam na lutówki i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze wszystkie w dwupakach, ale po bardziej dogłębnym wczytaniu znalazłam info, że Maritka już urodziła, a miała termin na 15.02!! Marteczka, ty to już naprawdę lada moment...:tak::tak:

Wow Marteczka Ty juz torbe pakuj i pod drzwiami postaw:-):-):-D:-D
Jeju jak to juz blisko a ja w rozsypce,ale stwierdziłam ze z ciuszkow juz nic nie kupuje bo mam niektórych az nad to np mam 18bodziaków od o-3.

Mój sie spodziewa ze ok 15 mogę sie rozdwoić, więc 9 kazał mi przyjechać:tak:, no ale co z tego wyjdzie to zobaczymy jak odstawie fenoterol - czy polecę od razu czy będzie wielkie nic:confused:

Witam
Byłam dziś na USG
604.gif
bąblik jest ułożony podłużnie miednicowo, czyli dupą na świat, mam nadzieje że się przekręci
no i duże, to znaczy długie choć już waży 2200g
Pan doktor powiedział że dziewczynka
641.gif
choć nie wiadomo czy się nie pomylił

Elip oby sie przekręcił, ale ma jeszcze czas:tak::tak:
U mnie tez mówi, że chyba dziewczynka, czyli i mój i Twój Milo będą mieć siostrzyczki:tak:

reklama
Do góry