reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ja też jestem za zamkniętym:tak::tak:
A co do tego kto miałby tam dostęp to myślę, że te dziewczyny które się udzielają u nas, te które wcale nie zaglądają to chyba nie... no tak myślę:tak:
Mrówa Twoja Amelka to same śliczności i słodkości!!!:tak::-D

reklama
Zazdroszcze wam dziewczyny tych psiakow w domu. Ja bym bardzo chciala aby mje maluchy chowaly sie z czworonogiem w domu ale niestety za duzo podrozujemy aby sobie na to pozwolic:-( Moze jednak z czasem.

Asze dzielny chlopak z Milo (i chyba wygadany z tego co piszesz:-))

Co do watku zamknietego to tez jestem za. Przynajmniej jesli chodzi o zdjecia.

A co do nadzej klasy to chyba jestem jedna z niewielu osob, ktore nie sa od tej strony uzaleznone. Moze dlatego ze jeszcze tak porzadnie tam nie zajrzalam;-):-)

Taki był fajny dzisiaj dzień, a wieczorem synuś zaczął narzekać, że mu zimno, sprawdziłam mu temperaturę no i ma 38,1:no:, więc jutro zamiast do szkoły to zaliczymy lekarza :wściekła/y:a muszę z nim jechać autobusem bo nie mam prawka a małżon nie może wziąć wolnego. Jeżdżę do pediatry do mnie do pracy bo znam go i mam zaufanie ale niestety to 7 km od mojej wsi i zostaje mi autobus:no:

asze, dużo zdrówka dla syneczka.
Ja też nie wiem jak to u nas będzie jutro. Dziś Przemko jakiś taki nie w sosie i wieczorem dostał lekkiej biegunki. Zobaczymy jak mienie noc.

Cześc dziewczyny
ale byłam wczoraj wściekał!!! Przez cały dzień nie mieliśmy internetu :wściekła/y: nikogo nie można powiadomić bo w weekendy nie pracują :wściekła/y:ale zapłacić za cały miesiąc to oczywiście trzeba:wściekła/y:. No i przez to mam 13 str do nadrobienia:-(nie ma szans!!!

Ale przechodząc do milszych rzeczy :-)wczoraj byłam na usg :tak::-). Wszystko wkleiłam na odpowiednim wątku :tak::tak::tak:
ale Maleństwo oczywiście nadal wstydliwe i nie wiadomo jaka płeć, aczkolwiek gin powiedział że nie na na pewno ale szykowałby imię dla dziewczynki:-). Jednak nadal nie wiemy do końca:baffled:. Poza tym wszystko OK :tak:No i Mężulek mógł wejść razem ze mną - a był poraz pierwszy. Wyszedł z gabinetu cały rozpromieniony - JAK DZIECKO:-D.

Giza dzięki - coś chyba fruwa w powietrzu bo u Milo dzisiaj w klasie 5 osób nie było:no:, zdrówka dla Przemka:tak:
Kasia super że wszystko ok, moje maleństwo też się nadal ukrywa;-):tak:, może dowiemy się przy porodzie??

reklama
Przeglądnęłam zaległe strony toche w biegu bo mnie męzuś przegania, ale już pisze :

Mrowa - pytałam i może oddać dopiero 10.02 ale pójdzie na pewno!

Co do zdjęć to jestem ZA ich "ukryciem" a co do dziewczyn które mogłyby tu wchodzić to byłabym za tym żeby to było tylko dla już wdrożonych!

Do góry