Cały czas jestem z Wami,w większości odpoczywam, dalej łażę z zapachem w aerozolu (wszystko wokół nadal śmierdzi) W następnym tygodniu idę na pierwsze USG w zasadzie to sie trochę obawiam, czy wszystko będzie w porządku i takie tam. łatwiej mi jest jednaj jak was dziewczyny czytam, jesteście jakby trochę przedemną więc wiem co może mnie czekać,a z tym żyję się łatwiej.
skaba1- dziękuję za wpisanie na listę jest mi bardzo miło, że jestem jedną z Was:-)
Ewa-Krystyna jesteśmy z Tobą. Nie zamartwiaj się choć wiem, że to łatwo napisać gorzej wykonać, ale nie daj się nadzieja to w większości sukces.
Idę na mały spacer, nie jest zbyt ciepło, ale i nie zimno, więc myślę że pogoda dla mnie w sam raz na spacer z Natalką.
Trzymajcie się dziewczyny, bo wtedy to i ja się trzymam
skaba1- dziękuję za wpisanie na listę jest mi bardzo miło, że jestem jedną z Was:-)
Ewa-Krystyna jesteśmy z Tobą. Nie zamartwiaj się choć wiem, że to łatwo napisać gorzej wykonać, ale nie daj się nadzieja to w większości sukces.
Idę na mały spacer, nie jest zbyt ciepło, ale i nie zimno, więc myślę że pogoda dla mnie w sam raz na spacer z Natalką.
Trzymajcie się dziewczyny, bo wtedy to i ja się trzymam