Cześć Dziewczny!
Zbieram się od samego rana aby coś napisać i ciągle brakuje mi chwilki. Oczywiście już rano jak tylko otworzyłam oczy nadrobiłam weekendowe zaległości w czytaniu BB (och jak lubię jak się nazbiera wątów).
Wczoraj przed północą wróciliśmy z Mazur. Ale było cudownie!! Słonecznie! Naprawdę wypoczęłam. Pływaliśmy sobie dużym 4 osobowym rowerkiem po jeziorku i jak tylo naszła mnie ochota to wskakiwałam popływać. Woda taka czyściutka i pachnąca ...Mam nadzieję, że za rok pojedziemy tam już w trójkę. Bobasek będzie miał 4-5 m-cy to już się nadaje :-).
Fajnie, że niektóre z Was nie muszą się już zmagać z nudnościami. Mnie to jeszcze troszkę trzyma, ale już w znacznie mniejszym stopniu.
Ale zaczynam się już zaokrąglać

brzuszek się pojawił ale nie tylko

boczki też

...chyba tak na poważnie zacznę się rozglądać za ciążowymi ubrankami. Teraz podobno dzidziuś bedzie rósł jak szalony.
Zaczyna do mnie docierać myśl, że jeszcze niecały tydzień i zaczie mi się 13 tydzień i największe zagrożenie już minie.

Jutro postanowiłam, że położe sobie kolor na moje włoski:-). Już nawet zakupiłam szamopn koloryzujący z dodatkiem wosku pszczelego (chyba najdelikatniejszy z możliwych).
Niektóre poradniki radzą aby nie farbować włosów, bo uzyskuje się swój naturalny wyjątkowo zdrowy kolor, ale mnie już trafia jak spoglądam w lustro i widzę odrosty. Mimo, że mam dość ciemne swoje włosty to i tak farbuję na ciemy brąz co na moich wychodzi naturalny czarny. A planuję ok. 4 m-ca (kiedy to włosy stają się podobno wyjątkowo mocne) sciąć prawie na krótko (przód dłużej a tył krócej)

. Nowe doświadczenie, bo mam teraz długie włosy.
Skiba1 - super lista!! Faktycznie sporo nas :-) Fajnie!!
KINDZIA100- jestem w szoku jeśli chodzi o opiekę lekarską. Byłam przekonana, że tam jest zupełnie inaczej tzn., że jest chuchanie i dmuchanie na każdą ciężarną. Jestem zaskoczona.
remeny- to już chyba u Ciebie zaczęły się zachciewajki...ja ostatnio mam przerażający apetyt na śledzie. W każdej postaci
Kobitki! jak to zrobiłyście, że pokazuje się wasze zdjęcie. Ja mimo, że zmniejszyłam format, to nie chce mi zapisać mojego zdjątka

.
Ale się rozpisałam

!
Pozdrawiam Wszystkie MARCÓWECZKI!!!