Hej!
skaba1 uważaj na siebie. Faktycznie dobrze, że już piątek to w weekend wypoczniesz sobie :-). Super, że wizyta u gin się udała i widziałaś swojego roztańczonego Bobasa :-). Co do mięśniaka u mnie podobnie. Też nie rośnie i jest już mniejszy od dzidzi więc nie ma już takiego zagrożenia :-). Mnie osobiście bardzo się podoba lista grudniowych mam 2007 - zrobina przez Ataata. Bardzo fajna :-).
PrzyszłaMamusia gratuluję! Super usłyszeć serduszko maleństwa
. No i Dzidziuś bardzo duży :-) Super, że wyniki w normie. Ach same dobre wieści :-). Tak powinno być! Udanego wypoczynku na Mazurach!
ninjacorps dobrze, że jesteś już spokojniejsza. We wczesnej ciąży często nie widać jeszcze Maleństwa. Ja w 6tc zobaczyłam tylko pęcherzyk, a tydzień później już 6mm Bobasa
i pięknie bijące serduszko. U Ciebie też tak będzie. Zobaczysz. Beta bardzo ładna
. A co do kosztów badań - szkoda gadać
Ewa-Krystyna zdjęcia rewelacyjne :-) Wspaniałe kolory. Wypoczywaj dalej i oszczędzaj się. Buziaki!
mrowa1 kurcze 43kg super, też bym tak chciała
. Tyle to ja ważyłam może na początku podstawówki
. Widzę, że pochodzisz z pod Tarnowa. Moja mama pochodzi z Wojnicza, a tata z Dębna. Kocham tamte okolice :-). Właśnie w połowie sierpnia jedziemy powypoczywać nad Dunajcem
. A Tobie życzę udanego urlopu w Mikołajkach :-).
Ja juz zaczełam robić ciążowe zakupy :-) Kocham koszulki
KINDZIA100, Silka, dorotaaa26, paulinka123, Amie, Stars1, i całą resztę dziewczyn pozdrawiam i życze miłego weekendu