reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Skaba 1- wybieramy się do Nart k/Szczytna. Już się nie mogę doczekać. Tam jest taka czyściutka woda(1 st.czystości).
Buziaki!

mój małżonek pochodzi z mazurskich stron (30 km od Szczytna - koło Piecek), dlatego na wspomnienie Mazur zawsze reaguję emocjonlanie:-)
oj przydałoby mi się trochę wytchnienia w pokoiku na poddaszu.. rozmarzyłam się tym bardziej, że w tym roku po raz pierwszy nie jedziemy tam na wakacje..

reklama
aaaa Piecki ! Bylam tam ! Malownicza miejscowosc,podobalo mi sie.Jestem razem z moim tata fanka Pana Samochodzika,przeczytalismy wszystkie tomy po kilka razy i kilka lat temu wybralsmy sie na mazurska wycieczke sladami Pana Samochodzika,co to byla za frajda ! Porownywalismy opisy miejscowosci z ksiazki z tym co naprawde widzielismy :tak:

Hej Dziewczynki

PrzyszłaMamusia ja te z niestety przytyłam kilogram:zawstydzona/y: W spodenki w prawdzie się dopnę ale już ledwo, ledwo ;-) Ale cóż to.... Kiedy urodzimy, to wszystkie przejdziemy chyba na zbiorową dietkę :tak:

Ninjacorps cieszę się, że w końcu myślisz pozytywnie i się nie zamartwiasz :happy: Będzie dobrze, bo przecież innej opcji nie ma, prawda? ;-)

EwaKrystyna jak fajnie masz... Piękne zdjątka!! I Ty również:-) Strasznie zazdroszczę... Chciałabym się tam wybrać na wycieczkę kiedyś :tak:

To życzę Wam laseczki ( i mam nadzieję, że przez całą ciążę nimi będziemy KINDZIA:-) i po ciąży oczywiście też:cool2:) miłego wieczorku!!!!!!!!!

Ja lecę wyjąć zapiekankę z piekarnika, bo pika mi już od dwóch minut, a chcę zrobić mojemu narzeczonemu niespodziankę;-) No i liczę na romantyczny wieczór:cool2::biggrin2::cool::rofl:

czesc marcoweczki ja na badaniach bylam wczoraj odbior w poniedzialek jestem ciekawa jak wyjda mam nadzieje ze dobrze po pierwszej ciazy zostal mi torbiel i nadzerka moj pierwszy gin nie umial sie tego pozbyc dlatego zmienilam zobaczymy teraz troche sie denerwuje a co do papierosow to dalej pale ale ograniczam sie chcialabym tak jak wy zeby miec wstret do nich :zawstydzona/y:az mi glupio wczoraj mialam takiego dola nie wiem z jakiego powodu ze caly dzien bym mogla plakac:no:ale dzisiaj troche lepiej

[url=http://lilypie.com][/URL]

Skaba o rany uważaj na siebie i oszzcędzaj się ile mozesz:tak:
Ewa-Krystyna zdjęcia bomba a widoczki to macie cudne w tej Kanadzie :-)
Ninjacorps fajnę ze dziś już lepiej i się nie zamartwiasz:-)
Kindzia ja w pierwszej ciązy przytylam aż 21 kilo:zawstydzona/y::eek::sorry2: waga startowa to było 43 ale wszystko wróciło do normy niestety bo chciałam sobei zostawic tu i ówdzie;-)
Przyszła mamusia ja juz od dawna wsiąkłam w bb vo widać:-D
co do przytycia to pewnie tez mam kilogram więcej ;-)

My we wtorek uderzamy tez na mazury tyle że do Mikołajek:-)

hej kobitki!!
ja już na swoim stanowisku pracy.. dobrze, że już piątek:-)
wczoraj poleżałam troszke i wszystko się uspokoiło.. zresztą to było bardzo nieznaczne plamienie, ale jednak troszkę mnie zmartwiło.. weekend przede mną, więc mam szanse poleniuchować:-)

a w sprawie uzależnienia do BB.. hmm.. no cóż.. tak właśnie zaczynam mój dzień i tak go kończę:-)

Hej!

skaba1 uważaj na siebie. Faktycznie dobrze, że już piątek to w weekend wypoczniesz sobie :-). Super, że wizyta u gin się udała i widziałaś swojego roztańczonego Bobasa :-). Co do mięśniaka u mnie podobnie. Też nie rośnie i jest już mniejszy od dzidzi więc nie ma już takiego zagrożenia :-). Mnie osobiście bardzo się podoba lista grudniowych mam 2007 - zrobina przez Ataata. Bardzo fajna :-).

PrzyszłaMamusia gratuluję! Super usłyszeć serduszko maleństwa :tak:. No i Dzidziuś bardzo duży :-) Super, że wyniki w normie. Ach same dobre wieści :-). Tak powinno być! Udanego wypoczynku na Mazurach!

ninjacorps dobrze, że jesteś już spokojniejsza. We wczesnej ciąży często nie widać jeszcze Maleństwa. Ja w 6tc zobaczyłam tylko pęcherzyk, a tydzień później już 6mm Bobasa :-D i pięknie bijące serduszko. U Ciebie też tak będzie. Zobaczysz. Beta bardzo ładna :tak:. A co do kosztów badań - szkoda gadać :wściekła/y:

Ewa-Krystyna zdjęcia rewelacyjne :-) Wspaniałe kolory. Wypoczywaj dalej i oszczędzaj się. Buziaki!

mrowa1 kurcze 43kg super, też bym tak chciała :tak:. Tyle to ja ważyłam może na początku podstawówki :-D :-p. Widzę, że pochodzisz z pod Tarnowa. Moja mama pochodzi z Wojnicza, a tata z Dębna. Kocham tamte okolice :-). Właśnie w połowie sierpnia jedziemy powypoczywać nad Dunajcem :-D. A Tobie życzę udanego urlopu w Mikołajkach :-).

Ja juz zaczełam robić ciążowe zakupy :-) Kocham koszulki :cool::rofl2::-D

m_2018.jpg
m_1462.jpg
223571277

KINDZIA100, Silka, dorotaaa26, paulinka123, Amie, Stars1, i całą resztę dziewczyn pozdrawiam i życze miłego weekendu :-D

reklama
Hej marcóweczki:-)
AMK to moze kiedys jak będziesz w moich okolicach to sie spotkamy:-) jeśli bys oczywiście chciała:tak:mnie też się podobają takie koszulki:-)
Skaba to dobrze ze palmienie ustąpiło pobycz sie przez weekend i nic nie rób:-)
mnie narazie nudności ustąpily odopukać puk puk;-) i czuje się dobzre pozatym że muszę brać leki i oszczędzać sie to moge teraz śmiało powiedzieć że neiwiem że jestem w ciązy:-)

Do góry