reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
no tak wspolczuje kochana jak sobie przypomne ze tez mialabym spedzac w pracy po 12 h na nogach to zylaki jak nic,szczegolnie ze mama moja jak byla ze mna w ciazy to dostala idz jedz nakarm tego malego"pasozyta" w brzuchu;-)

Marzena ja bym poszła na ta impreze w końcu tobie tez się coś nalezy ;-)
Niekat znalazłam po numerze gg;-) mam nadzieję że się nie gniewasz;-)
w moim labie dają glukozę poprostu jest w cenie badania miałam tylko cytrynke wyciśniętą;-)i ksiązkę żeby się nei nudzić godzinkę;-)
Marteczka ja zażywam prenatal, hemofer bo mam granice bliską anemi i teraz magnocal bo mnie skurcze łydek łapia:wściekła/y::baffled:
a jeśli chodzi o termin to mam zaarz za tobą ale każda z ans moze cię wyprzedzić jeśli dzidzi sie bedzie spieszyło:-D
super ze ci sie udało wkleic suwaczek:-)

Marteczka i trzymaj tak dalej z niepaleniem:tak::-)
No i najważniejsze nie mam cukrzycy ciążowej :-) wyniki ok :-)
Kondzik szaleje nawet lekarza kopnał jak ten robił USG widziałam siusiaka :-D :sorry2: of course Kondzia ;-)
jest juz duzy i niewiadomo czy nie bedzie większy od Meli :sorry2:
mam nadzieję ze nie bedzie miałw ięcej niż 4 kg po urodzeniu

no nawet pare suwaczkow...
jejku a co ile wam kaze lekarz badania robic?
ja mialam dopiero raz :confused:i to jakos w wakacje fakt faktem nie narzekam na samopoczucie i zdrowko,odpukac...wiec pewnie dlatego, albo dlatego ze malo nie zemdlalam na tym pobieraniu krwii:-p w koncu jest ordynatorem na ginekologii to powinien sie znac,znajome go chwalily ja tez nie narzekam

Marteczka ja juz miałam morfologię i mocz czyli standardowe robione chyba 3 razy i mówił ze po nowym roku znów zrobimy;-)
wydaje mi się że za mało amsz tych badań:dry: bo w każdym trymestrze powinno byc zrobiona raz morfologia plus mocz

Niekat dzięki za komplementa;-) miło mi sie zrobiło:tak::-)
ty tez super wygladasz na zdjeciu a Oliwka jest czarująca:-)

reklama
ja krew i mocz mam robione co drugi miesiąc do tego 2 razy hbs i glukoze i raz anty Rh
u mnie na szczęście nic się nie dzieje i dobrze się czuję więc te badania mam co drugą wizytę

Do góry