reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Mrowcia to dobrze sobie przytylas a ja sie martwilam...ale ty juz masz dziecko i wiesz jak ci waga spada po ciazy,a ja nie:-(i zadne rozstepy?nic takiego???
o moj maly oszolomek lubi wieczorkami buszowac.nie kopie mnie mocno,a ostatnio na usg sie za glowe lapala:dry:

reklama
kurczak nie nadazam za wami:-pja badania morfologie i mocz mialam 07.08 to pewnie w tym trymestrze tez mnie czekaja:dry:
wstawialyscie do galerii bb jakies zdjecia???bo jest ich tam troche,a jakie fajne te dzieciaczki:happy2:a wogole to na poczatku ,liczac z cyklu,a ja nie za dokladnie pamietajac kiedy byla ostatnia miesiaczka,wyliczyl mi termin na 12.02 ale cos mi nie pasowalo bo pamietalismy kiedy "TO"nastapilo i mowilam mu ze na moje oko to bedzie +2tyg
i jak robil usg w pazdzierniku to zmierzyl ja i mowi ze jest za duza na ten wiek ciazy wiec termin ustalil na 01.03.przy najblizszym usg ma ja dokladnie zmierzyc i ustalic na 100%

Mrowa - te 15+ to dość sporo :sorry2: Ale grunt, że dzidziuś zdrowy i że wyniki wporządku! Nie masz cię co martwić, bo napisała Marteczka - już byłaś w ciąży i wiesz jak Ci ciałko powraca po przytyciu ..... my dopiero zobaczymy :dry:

Marteczko
- ja miałam na samym początku cały komplet badan, teraz na poprzedniej wizycie krew + mocz i glukoza 50 (pierwszy raz), a teraz powtórka (2raz) Toxo + hormony tarczycy czyli TSH, FT3 i FT4.
Tak, że praktycznie co wizyte "coś wymyśla" nowego ;-) a też się dobrze czuje i nic mi nie dolega.

mrowa - 15 kg dużo ale nie dla ciebie widziałam twoja zdjęcia na starcie taka chudzina a dziecko potrzebuje miejsca:-)
ja jakbym przytyła 15 to byłoby źle :eek:

macie jakies sposoby na zgage bo mi sie manti skonczyl a do apteki kawalek:-(a juz nie moge bo zaraz chyba zwymiotuje!trzeba miete zaparzyc
chyba ta moja dziewczyna sie juz z wlosami dlugimi urodzi:-D

reklama
Do góry