reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Cześć Kobitki!

Ja od rana umieram....nudności i tak na dzień dobry spotkanko z panem kibelkiem (spodobało mi się to określenie). Powiedzcie mi czy to normalne, że z rana wymiotowałam żółcią? Bo trochę się przestraszyłam. W sumie nie miałam za bardzo czym wymiotować, bo to był początek dnia i dopiero co wstałam.
Dzidziuś nie daje o sobie zapomnieć:-).

Pozdrawiam cieplutko wszystkie Mamusie!

reklama
Hej Ewa-Krystyna ty wiesz ze i ja ma problem z przetłuszczaniem włosów odkad jestem w ciązy.Ja mam kręciołki wiec z natury sa suche i nigdy nie miałam takich przejsc jak teraz.I tez ciezko je jakos ułożyć i zwykle musze podpinac albo w ogóle wiązać...nudnosci nadam mnie mecza.Piersi sparwiaja wrazenie jakby mi miały zaraz odpaść.Bola mnie sutki od samego noszenia biustonosza.Jak przypadkiem potre je suchym ręcznikiem to sie zwijam...Brzuch znów mnie boli.Nie wytrzymam chyba w tej mojej pracy...chcę do domu...a do urlopu jeszcze dwa dni:(mam zgagę, sikam jak wóz strażacki,najlepiej czuję sie we śnie.... nie no ta ciaża jest zupełnie inna niż poprzednia - szkoda tylko ze w tą nieprzyjemną strone:(

Przyszła mamusia wymiotowanie żółciaż z rana to rzecz normalna acz nieprzyjemna bo oznacza własnie ze nie masz czym juz wymiotować.Wymiotowanie slina pozostawia nieprzyjemnie metaliczy smak w ustach nawet po umyciu zębów, a wymiotowanie jedzeniem to wiadomo....najlepiej wymiotuje sie wodą:)głupie to ale tak mi sie wydaje...

Silka mnie tez bolą cycusie ale ciesze się ze mi rosna bo mam małe a teraz mój mąz nie moze sie opanowac tak mu sie podobaja szkoda tylko że z sexiku nici narazie do 15 tyg:-p

Silka mnie tez bolą cycusie ale ciesze się ze mi rosna bo mam małe a teraz mój mąz nie moze sie opanowac tak mu sie podobaja szkoda tylko że z sexiku nici narazie do 15 tyg:-p
lekarz ci tak powiedział o tym sexiku?współczuje;)mężowie zazwyczaj cieszą sie z powiekszenia piersi zon:)moje it ak było porzade C więc teraz zaczynaja wygladąc bombowo po prostu...:szok:
czekam z niecierpliwoscia jak miną mi nudnosci bo wiem ze wtedy będe miała wieksza ochote :zawstydzona/y: mój mąż czeka z jezcze większa niecierpliwoscią - pamięta jak to było w poprzedniej ciązy:-p

czesc Marcoweczki jak tak czytam o waszych mdlosciach to i mi sie nie dobrze robi ja jak narazie przechodze dobrze ani mdlosci ani zgagi moze to ze mna cos nie tak pamietam pierwsza ciaze nie moglam wytrzymac mialam to samo co wy teraz tylko teraz mam zahwiania w humorkach ale niedlugo sie to skonczy mam taka nadzieje ;-)

lekarz ci tak powiedział o tym sexiku?współczuje;)mężowie zazwyczaj cieszą sie z powiekszenia piersi zon:)moje it ak było porzade C więc teraz zaczynaja wygladąc bombowo po prostu...:szok:
czekam z niecierpliwoscia jak miną mi nudnosci bo wiem ze wtedy będe miała wieksza ochote :zawstydzona/y: mój mąż czeka z jezcze większa niecierpliwoscią - pamięta jak to było w poprzedniej ciązy:-p
hehehe
tak samo miałm w pierwszej ciązy byłam wulkanem sexu nei mogłam sie nasycić a teraz wogóle nei mam ochoty i nawet mi tego nie brakuje:zawstydzona/y::sorry:
a do 15 tyg mamy wstrzemięźliwość ze względu na to moje krwawienie

reklama
mrowa1 mój mąz ostatnio po rozmowie ze swoim kolega mówi że boi sie tego co będzi jak urodze.zona tego kolegi przed pierwsza ciażą była wulkanem po pierwszej ciazy dorównywała temperamentem mezowi a po drugiej w ogóle nie ma ochoty na sex.... mam nadzieję że u mnie tak nie bedzie ale póki co mam mniejszy temperament niż przed Oliwią....kłade to na karb zmęczenia ale sama nie wiem.dlatego chciałbym w tej ciaży pouzywac.zyczę ci żebyś szybko była sprawna;)

Do góry