reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Mrówa1 jeżeli one już zaczęły rosnąć (a mam już pokaźne C) to co będzie do czasu porodu :szok: ? ;-)

Jak dzionek mija ? Ja w pracy i też już nie wytrzymuję... Gorąco, nudności i pobolewający brzucholek jeszcze pogarszają humorek :-( ale nie damy się tym dolegliwościom !! Trzeba się cieszyć ciążą każdego dnia :tak:

Buziaczki Kochane!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam, Ja mialam dziwne nudnosci jeszcze na samiutkim poczatku. Nawet wtedy niewie wiedzialam ze jestem w ciazy :) Teraz zadne takie mi nie dolegaja i mam nadzieje ze juz nie beda. Jedynie co to codziennie budze sie ze strasznym uczuciem glodu. A wy tez tak macie??

Też siedzę w pracy ale nie mogę się nad niczym skupić ;-) Na szczęście szefowie bardzo wyrozumiali (branża techniczna więc przewaga mężczyznn a na 12 dziewczyn w firmie ja piąta w ciągu roku w ciąży hahahaha).

Kurczę, ja nie mam żadnych objawów ciąży - jedynym znakiem jest to że wszyscy na mnie chuchają :happy2:

Czesc jeszcze laseczki :-) Wy to macie chyba spaniowy problem.Klikac od 9 rano???? Przeciez to srodek nocy ! Nawet dla mojego psa !
Chyba sie obraze na mojego polskiego gina.Obiecywal mi przez cale 7 lat ze jak zajde w ciaze to moje problemy z cera znikna,a tu gowno !! jest jeszcze gorzej i wlosy tez mi sie przetuszczaja dwa razy bardziej.
Co do cycorkow to przeskoczylam z 75C na 85 B i musialam sobie kupic jakis wiekszy kaganiec w prenatalu :tak:Sa wrazliwe ale do przezycia.
Dzis moj maz pyta mnie czy zyganko mi przeszlo,ja mu na to ze chyba tak,chociaz mdli mnie no i w tym momencie poszel pawik do umywalki.Mogl sie cholera nie pytac grrrrr. Poza tym snil mi sie dzis boczek,jem wlasnie 4 kromke ;-)Moj slubny pilnuje diety.Zamist ciasteczek zostalam zmuszona do kupienia truskawek:blink:
W spodniach sie juz nie dopinam ale tez nie widze zebym urosla tu i uwdzie.Raczej wygladam jak bym przytyla :wściekła/y: Wczoraj dostalam od kolezanki 2 pary spodni ciazowych.Rozmiar 42 i 44,te drugie zaloze jak bede w kolejnej ciazy z trojaczkami,normalnie nosze sie w 36-38
Ok spadam narazie,ide wyprowadzic Wasza Kundlisc i rzuce zwlokami na wyrko.
Aaaaaa bola mnie plecy po nocy.Czemu tak?

Ja to odkąd jestem w domu to tylko chodzę i patrze co by tu zjeść.Nie za dobrze tak powiem wam!Gęba mi się nie zamyka.A tak się zarzekałam,że w tej ciaży nie przytyję już tak dużo jak poprzednio.Bo wstyd się przyznać,ale wtedy to chyba pobiłam rekord...Niby wszystko potem wróciło do normy,ale znowu się zaczyna!!Mnie moje mdłości poranno-popołudniowe prawie ustąpiły,brzuch mnie trochę pobolewa,a poza tym jest ok.

Kindzia jak się ma dziecko to niestety koniec wylegiwania do której sie chce u nas Melcia teraz rządzi i wstaje miedzy 7-8:-p
dziewczyny ja mam miseczkę A więc mam neiduże ale wiem że napewno wam się pwoększa ja się cviesze i mój men też:-D

Ja tak podczytuje i nieśmiało chciałam napisać:
KINDZIA Ty wredoto mała, nawet sie nie pochwaliłaś;-), ale staraczki itak Ci tu już wylukały:-p:-D;-)
W każdym razie Gratuluje Serdecznie i wogóle sie ciesze, że tak szybciochem sie udało... Życzę spokojnych pozostałych 8 miesięcy ciąży:-)
dziewczyny ja nadal nie moge zaladowac suwaczka ciazowego buuuuuuuuu !:-(
A suwaczek sobie zrób i popros Aletke to Ci go załaduje napewno:tak:

reklama
ja mam termin porodu na 15 marzec tylko mam problem z policzeniem który to dokładnie tydzień proszę o pomoc.Wchodzę na różne strony i na jednej pokazuję ze w 7 tygodniu a jeszcze inna ze 9 tygodniu

Do góry