reklama
mamma80
Entuzjast(k)a
Witam nowe mamuśki,ja leżę i jeszcze raz leżę.Pewnie rośnie mi wszystko oprócz brzucha,no bo nie ruszając się to cóż może rosnąc?!
mim
Fanka BB :)
witam marcóweczki
ja mam termin na 3.03.08:-)
to będzie moja druga dzidzia:-)
pierwsza ciążę pzreszłam wzorowo a teraz jest do banimam nudności maiłam tez krwawienie z tego powodu już odwiedizłam szpital na tydzień czasu:-(
ale narazie jest spoxik odpukać(puk puk)
mam nadzieję ze się zadomowię na drugim wątku bo jeszcze pisze na kwietniu 2005:-)
ja mam termin na 3.03.08:-)
to będzie moja druga dzidzia:-)
pierwsza ciążę pzreszłam wzorowo a teraz jest do banimam nudności maiłam tez krwawienie z tego powodu już odwiedizłam szpital na tydzień czasu:-(
ale narazie jest spoxik odpukać(puk puk)
mam nadzieję ze się zadomowię na drugim wątku bo jeszcze pisze na kwietniu 2005:-)
Secasia - tak jestem z wroclawia ( zapomnialam dopisac ). We wrocku mieszkam od niedawna i nie mam tu swojego lekarza. Bylam u dr Rusieckiej ( ginekolog onkolog)- potwierdzila 8 tydz ciazy ale skierowala do lekarza poloznika. W poniedzialek sie do niego wybieram. Tam nie ma zapisów, kto pierwszy ten lepszy, mam nadzieje że nie bede siedziec godzinami:-). Sluszalam że dr Malinowski to wysokiej rangi specjalista. Mam pytanie - ile kosztuje wizyta? czy ma usg w gabinecie? czy wypisuje skierowania na badania itd...
Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!!!!!
Hello,
Witam nowe Marcóweczki 2008!
Jak się dziś czujecie? U mnie standard...nudności, nudności i jeszcze raz nudności!
Silka jak tam po USG? Wszystko w porządku? Masz już zdjęcie?
Dziś weszłam do sierpniówek 2007...fajnie już co druga mamusia przytula swojego dzidziuńka. A jakie fajne mają brzuszki takie duże:-).
Mam nadzieję, że ten czas szybciutko zleci, a z drugiej strony to musi być coś niesamowitego poczuć ruch dzieciątka w brzuszku.
Pozdrawiam cieplutko!
Witam nowe Marcóweczki 2008!
Jak się dziś czujecie? U mnie standard...nudności, nudności i jeszcze raz nudności!
Silka jak tam po USG? Wszystko w porządku? Masz już zdjęcie?
Dziś weszłam do sierpniówek 2007...fajnie już co druga mamusia przytula swojego dzidziuńka. A jakie fajne mają brzuszki takie duże:-).
Mam nadzieję, że ten czas szybciutko zleci, a z drugiej strony to musi być coś niesamowitego poczuć ruch dzieciątka w brzuszku.
Pozdrawiam cieplutko!
Przyszła mamusia jeszcze troche a poczujesz ruchy i ja tez;-)
ja pamiętam że neiwiedziałam że to są ruchy myślałam że mi w bruchu burczy lub coś innego dopiero mój gin mnie uświadomił ;-). Moge to porównać do latających motyli lub takiego mrowienia
ja się dziś spoko czuje byłam u teściów na obaidku i sie obiadłam ostatnio za bardzo przesadzam:dull:
ja pamiętam że neiwiedziałam że to są ruchy myślałam że mi w bruchu burczy lub coś innego dopiero mój gin mnie uświadomił ;-). Moge to porównać do latających motyli lub takiego mrowienia
ja się dziś spoko czuje byłam u teściów na obaidku i sie obiadłam ostatnio za bardzo przesadzam:dull:
reklama
KINDZIA100
Fan(ka)
Czesc laseczki :-) U nas sliczna pogoda,dopiero lato do nas przywedrowalo wiec bylismy nad jeziorkiem,ale slonce mnie wymeczylo.Ide polezec sobie toszke