reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

witam wszystkie marcoweczki ja mam termin na 28.03.2008 jestem w 7tyg.i2dzien mam juz jedno dziecko Weronika 7lat jest bardzo szczesliwa ze bedzie miala siostre lub brata najlepsze jest to ze nie mam zadnych mdlosci ani humorkow nie to co z pierwszym.<

reklama
Witam Was!
Mam nadzieje ze mogę się przylaczyć do Was. Jestem w 8 tyg. Termin mam na 10 marca:-). Wlasnie wybieram sie do dr Malinowskiego, slyszalyscie cos o nim? Pozdrawiam serdecznie!

Witam Was,
pojawienie się aniołka pod moim serduszkiem zaczyna być dla mnie bardzo uciążliwe (fatalnie to brzmi)... Wszystko mnie boli, zapachy drażnią, senność zabija.... Dla Was też pierwsze tygodnie są takim koszmarem?
Pozdrawiam z nad morza

kasiekch jestes z Wrocławia? Bo ja znam tego gina ale z Wrocka :tak:
30 lat temu przyjmowal mnie na swiat :-D a prawie 2 lata temu moja coreczke :-D
to taki nasz "rodowy" gin :tak:

co chcesz o nim wiedziec to Ci opowiem :-D

witam marcóweczki
ja mam termin na 3.03.08:-)
to będzie moja druga dzidzia:-)
pierwsza ciążę pzreszłam wzorowo a teraz jest do bani:-pmam nudności maiłam tez krwawienie z tego powodu już odwiedizłam szpital na tydzień czasu:no::-(
ale narazie jest spoxik odpukać(puk puk)
mam nadzieję ze się zadomowię na drugim wątku bo jeszcze pisze na kwietniu 2005:-)

Secasia - tak jestem z wroclawia ( zapomnialam dopisac :dry:). We wrocku mieszkam od niedawna i nie mam tu swojego lekarza. Bylam u dr Rusieckiej ( ginekolog onkolog)- potwierdzila 8 tydz ciazy ale skierowala do lekarza poloznika. W poniedzialek sie do niego wybieram. Tam nie ma zapisów, kto pierwszy ten lepszy, mam nadzieje że nie bede siedziec godzinami:-). Sluszalam że dr Malinowski to wysokiej rangi specjalista. Mam pytanie - ile kosztuje wizyta? czy ma usg w gabinecie? czy wypisuje skierowania na badania itd...
Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!!!!!

Hello,

Witam nowe Marcóweczki 2008!

Jak się dziś czujecie? U mnie standard...nudności, nudności i jeszcze raz nudności!

Silka jak tam po USG? Wszystko w porządku? Masz już zdjęcie?

Dziś weszłam do sierpniówek 2007...fajnie już co druga mamusia przytula swojego dzidziuńka. A jakie fajne mają brzuszki takie duże:-).
Mam nadzieję, że ten czas szybciutko zleci, a z drugiej strony to musi być coś niesamowitego poczuć ruch dzieciątka w brzuszku.

Pozdrawiam cieplutko!

Przyszła mamusia jeszcze troche a poczujesz ruchy :tak:i ja tez;-)
ja pamiętam że neiwiedziałam że to są ruchy myślałam że mi w bruchu burczy lub coś innego dopiero mój gin mnie uświadomił ;-). Moge to porównać do latających motyli lub takiego mrowienia:-D
ja się dziś spoko czuje byłam u teściów na obaidku i sie obiadłam:zawstydzona/y: ostatnio za bardzo przesadzam:-p:sorry::dull::dry:

reklama
Do góry