reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Niekat - super wieści, pewnie radość u Was straszna, cieszę się razem z Oli!
Ninja - Tymon Boski! I widać nie tylko on ma za dużą koszulkę. Mikołaj nieźle go zafascynował że wzrok ani na minutę nie schodzi :-D a co do śpiewania, przecież mówił że nie będzie śpiewał - dotrzymał słowa :-D No i nie powiedziałabym że
Tymon taki malutki jak piszesz

Zaliczyliśmy pierwszą "przedszkolną chorobę". W piątek jak odebrałam Nele narzekała że ją brzuszek boli. W domu nie chciała zjeść pierożków (co uwielbia), ok 17 wtrąciła banana i po chwili nim zwymiotowała, i tak do 2 w nocy mniej więcej co pół godz. był pawik. Podałam nifurokazyd ale i jego też zwróciła. Rano wstała jak nowo narodzona - nie wiem czy to rotha czy tylko coś jej siadło na kichy (bo my wszyscy zdrowi), grunt że dziś ma smak i nie narzeka.

reklama
Witam dziewczynki po dłuuugiej nieobecności!!!:sorry:
Weszłam i proszę same znajome nicki,wspomnienia wróciły:-)
Chyba muszę się też zahaczyć na inny wątek...będę mieć teraz duużo czasu na zwolnieniu.
Przesyłam wam buziaki i serdecznie pozdrawiam!No i mam nadzieję,że uda mi się czasem z wami pogadać jak za dawnych czasów :*

KOCHANE BABECZKI ! Już niebawem , 8 urodzinki naszych dzieci. Przeżyłyśmy razem masę pięknych chwil , może uda nam się choć na chwilkę pogadać na forum ? Napiszcie co u Was słychać :) Jak dzieciaczki ! Co się u Was dzieje :) Stęskniłyśmy się za Wami ze Skabą :) i chciałyśmy troszę reaktywować wątek, choćby na chwilkę :)

Cześć :-) ale niespodzianka :-) Nie spodziewałam się, że ktoś tu jeszcze zajrzy.
U nas w porządku. Mila w drugiej klasie. Jutro ma w szkole bal karnawałowy i nie może się doczekać. Za tydzień ferie.

Cześć :-) ale niespodzianka :-) Nie spodziewałam się, że ktoś tu jeszcze zajrzy.
U nas w porządku. Mila w drugiej klasie. Jutro ma w szkole bal karnawałowy i nie może się doczekać. Za tydzień ferie.
Ile my się Ciebie naszukałyśmy na fejsie ze skabą ;) Co planujecie na ferie? U nas dużo zmian, i tych lepszych i gorszych :) Filip poszedł do komunii w 1 klasie, więc mam już z głowy, teraz staramy się o dzidziusia , także po 8 latach przerwy ponownie postanowiłam zostać mamą ;)

Giza jak się cieszę!!! :) Ostatnio jak pisałam to miałyśmy się spotkać, a potem moje plany w łeb wzięły i ciągle mi w myślach krążysz :).
Marysia też w drugiej klasie. Komunię mamy dopiero za rok. Strasznie jest pyskata i skrajne przeciwieństwo swojego brata :). Ale uwielbia prace plastyczne, tańce, granie, gotowanie i sprzątanie, więc pomoc w domu mam :) A Przemko już w czwartej czy piątej?

reklama
A i napiszę, że też postanowiłam zostać mamą - spotkałyśmy się z anetką na staraczkach :) i zatęskniłyśmy straszliwie za Marcówkami :) A ja z tej tęsknoty wczoraj przeczytałam 100 stron naszego wątku. Ale się super czytało! :)

Do góry