reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
s050.gif

dla Nelci

DZIĘKUJĘ w imieniu Neli!:-)

Urodziny udane, prezenty trafione, dziecię zadowolone aż biedna w nocy spać nie mogła z natłoku wrażeń:sorry2:

Torcik był wg Gizowego przepisu i powiem Wam, że wyszedł rewelacyjnie. Giza dzięki!
Foty wrzucę na dniach, a tymczasem idę w poduchę bo moja trójka już smacznie śpi od godziny :shocked2:

Neli, wielki buziak dla zawsze słonecznej i pogodnej dziewczynki :*

A jutro już wiosna... no i w związku z tym życzę samych ciepłych chwil...
a ja będę miała w pracy wiosenne, bo nie ma zajęć i trzeba zorganizować jakoś czas dzieciaczkom, a mamy zabronione topienie marzanny:baffled:, więc będziemy siać nasionka:-D

Weronikaa, no to czekamy na fotki... my dzisiaj byliśmy u siostrzeńca na pierwszych urodzinach i Jola była niepocieszona, że nie ma tortu;-) no, a już od 2 tygodni mówi, że kończy 3 latka:-D
Kra, w wolnej chwili wrzuć przepis, bo mi smaka narobiłaś... oby Emiemu się odwidziało do września:tak:

reklama
Weronikaa, cieszę się, że impreza się udała. No i że tort smakował.
Wczoraj byłam na dniach otwartych w szkole. Co prawda nie ma dywanów w salach dla pierwszaków, ale jakoś to będzie. Osobna świetlica jest dla pierwszaków i tam są dywany, zabawki i sporo zajęć dodatkowych. W tym roku mają tylko 3 czy 4 sześciolatków w pierwszych klasach. Przemkowi szkoła się w miarę podobała. Dostał dyplom za układanki matematyczne, więc wrócił dumny do domu. Zajrzałam jeszcze do przedszkola, które jest jakieś 100m od szkoły. Lokal nie zrobił na mnie zbyt dobrego wrażenia. Ale panie sympatyczne. No i opinie o przedszkolu są bardzo dobre. W środę idę do przedszkola koło domu i wtedy zdecyduję gdzie zapisać Milę.
Mila już bryka. Humor i apetyt wróciły do normy. Ja jestem jeszcze osłabiona i chwilami tracę głos. Jutro idziemy do kontroli i zobaczymy co dalej.

Do góry