reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Ninja - Sonia jest śliczna i trochę przypomina mi Emilkę zaraz po urodzeniu...
Giza - zdrówka dla Mili
Asze - zdrówka dla Ciebie
Ewa - super - mi się od początku najbardziej podobała Anastazja

ale ja jestem bystra... źle miałam ustawione MMSy i nie odczytałam zdjecia..... juz bład naprwiony!
Sonia jest cudna!!Ninja wielkie gratulacje!!!

Ewa serdecznie gratuluje córci imie tez ładne
Ninja fajnie ze sie wyrobiłas przed 13ym :))

Z niecierpliwoscią czekam na fotki dziewczynek :)
Giza jak tam Milenka dzisiaj?

siwona ninja pisała mi że w środę koło południa powinna już do nas wrócić to pewnie i fotki nam da do oglądania;-) mnie ta jej Niunia zginęła na komórce, kurcze!

Siwona, wrzuciłam fotkę Sonii.
Befatka, Mila trochę lepiej. Dziś w końcu nic bez gorączki. Rano miała stan podgorączkowy. Humor już lepszy i nawet odrobinkę śniadania zjadła.

reklama
Ewciu GRATULUJE ANASTAZJI :-)
Ninja GRATULUJE SONI :-)

U nas nadal roznie z Arkiem i nadal czekamy na finalizacje sprawy co pisalam na zamknietym:cool2: a Domi w przedszkolu super tak sie obawialm ze bedzie problem ale jak zaprowadzam go na 8 to odbieram go o 15.30 i jak pytam czy idzie do domku to on: nieeee ale jak pani go za raczke zlapie to leci do mamci :-p
Lece bo Arek juz zaczyna:confused2:

Do góry