reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ewa - Gratulacje! :-))))) Będzie miała Tośka z kim babskie sprawy wyczyniać! (bo mniemam, że Alex to z lalkami nie szaleje)

Zapisałam się na angielski. Taki ze mnie matoł, że wstyd. Wprawdzie do lutego tylko do lutego ale zawsze.
Lecę bo slyszę "mama chcEM się kocić!" ;-P

reklama
Dzisiaj moje dzieci dobre humorki miały :tak:,mimo że wczoraj później niż zwykle poszliśmy spać...
Powiem wam,że chyba bardziej na chłopaka się nastawiałam...ale jak pokazał zarys "warg sromowych "..i wydrukował...to nie było juz niejasności... Pytałam gina ile razy się pomylił..a on ,ze na szczescie jeszcze nie miał takiego przypadku..
Dzieci zadowolone,bo widziały dzidziusia..Tośka moze mniej z tego wiedziała..bardziej interesowała ją waga ze swiatełkiem..a Alex grzecznie siedział mi w nogach..i zobaczył nawet jak do niego machała dzidzia:tak:
Przytyłam narazie 2kg. A co do imion ..to niemam zielonego pojęcia:sorry:..ale musze teraz coś wymyśleć..bo mój Piotrek to już coś tam od początku wymyśla..Ale się jeszcze okaze..
ninja niezabardzo zrozumiałam o co chodziło Tymonkowi?:sorry: Ale śmiesznie zabrzmiało"kocić":tak:

Ewa - wielkie gratulacje, choć pewnie było Ci to obojętne. Byliścite na 3d że
tak dokładnie było widać, czy gin taki dobry?
Wg mnie Tymonowi chodziło o "skoczyć" ;-)
Ninja - na naukę nigdy nie jest za późno :tak:

Rany, ale wieje. Byłam rano po chlebek to w kurtce zimowej wcale się nie zgrzałam.... a to do lepszego nie idzie :no:

Ewa, no to teraz czas na wybranie imienia. A mąż jakie ma typy?
Ninja, i jak, "kocił" się Tymon? Kiedy będziesz miała jakieś wieści od męża?
Weronikaa, u nas dziś całkiem przyjemnie. Ale zimę gdzieś tam już czuć w powietrzu.
Mrówa, no to się najeździłaś. Dzisiaj już wraca?
Kasik, dzięki za radę. Jednak na takich kursach zwracają uwagę na szczegóły. A jak siostra? Lepiej się czuje?
Ja już po kontroli. Wszystko dobrze się goi. Wyniki też dobre. Mogę wracać do pracy, tylko mam pamiętać, że nie wolno mi się przeciążać.

mrowa-to ladnie km narobilas :cool: duzo zdrowia dla mamy i oby wyniki byly dobre 3maj sie
ewa-no to super gratulki ale nam sie tu rozowo robi:-D ale fajnie taka rodzinna wizyta
ninja-powodzonka na angielskim:tak: oj tez by mi sie przydal ale narazie to nie mam mozliwosci moze jak Domi zacznie normalne przedszkole
Befatka-co sie dzieje? bo widzialam cos usunelas bedzie dobrze sciskam mocno
giza-to dobrze jak po wizycie wszystko ok i wyniki tez :-) a tak ogolnie to jak sie czujesz nadal sie jeszcze szybko meczysz? Napisalam bo a noz komus sie cos przyda szkolenie bardzo przydatne tylko praktyka czasem trudna a siostra wczoraj juz lepiej jednak nadal nie wiadomo co to czekaja na jakies wyniki i dzisiaj jeszcze maja jej robic badania. Nam sie autko sypnelo i 1700zl:wściekła/y: nie nasze jeszcze w poniedzialek cos maja wymienic i znowu kasa oj jak tak dalej bedzie sie psulo to trzeba bedzie nowe autko tylko nie wiem za co:no:
Domis ladnie wola siku do wiaderka buntuje sie jak mu pampera na noc zakladam nie wiem jeszcze jak go kupki nauczyc robic do wc bo franca nie chce usiasc ani na muszli ani na nocniku tylko sie chowa po katach:confused2: chyba przez weekend bedzie biegal bez majtek to moze sie nauczy ze trzeba siasc na nocus i tyle zobaczymy. Arek juz bez temp wiec tyle dobrze. Aha giza bo ostatnio kupowalas w lidlu rajstopki czesto tam kupujesz? bo jutro maja byc 3szt koszulek z dl rekawkiem za 25zl ale nie wiem jak gatunkowo czy ok?

Dziewczyny - dzięki za rady dotyczące łobuzowania Tymona. Widzę też, ze nie tylko nas ten problem dotyczy.
Chyba trochę sie zawstydził, że Ciotkom się poskarżyłam bo od 2 dni jest złoty dzieciak :-D

Giza -cieszę się, że kontrola przebiegła pomyślnie! Oby nic takiego więcej Ci się nie powtórzyło!:sorry:

Kasik - no to faktycznie duża kwota Was trafiła... :eek:

Ewa - idziemy równo - ja tez na razie przytyłam 2 kg

co z Befatką???

ps - "kocić" to u nas "przytulać, miętosić się" itp. :-D:-D:-D:-D

Kasik, jeśli chodzi o jakość ciuchów z Lidla, to jest różnie. Jakoś tam bardzo dużo rzeczy nie mam. Ale z tych co mam to jedna koszulka była do kitu, ale to jedyna o takiej strukturze w prążki. Bardzo się porozciągała. Reszta całkiem dobrze się nosi. I wybieram rzeczy z takiej gładkiej bawełny. Rajtuzki takie dość szczupłe, ale na Milę ok. A nad tymi bluzeczkami też się zastanawiam.

reklama
Hej
Ninja to trochę czas zabijesz ;-) a Tymon do niani czy rodziców twoich?
Kasik to faktycznie was skrobneło, chyba nikt nie lubi takich nieplanowanych wydatków :-/ my od początku tego roku mamy same nieplanowane grrr zaczeło się od żelazka a skończyło na lodówce:confused2: u nas tez z kupka trwało dłużej ale w końcu załapał;-)
Weronika u nas ładnie ale jak zawieje to czuć zimno:sorry:
Giza super ze idzie ku dobremu i kiedy wracasz do pracy?
Mama dzisiaj wyszła ufff także dziś w 4 h się uwinełam z jazda tam i z powrotem;-) i rano jeszcze zrobiłam sobie pazurki:tak:

Do góry