witam wszystkie marcóweczki!
Wcześnie dziś wstałam.....i czasem tez mam dziwaczne sny,,Mój jeden męszczyzna juz w pracy,a drugi..o dziwo..jeszcze śpi.
Wiem że rzadko tu bywam,ale zaglądam prawie codziennie..Fajnie że juz niektóre wiedza czy maja pod sercem dziewczynkę,czy chłopca..Ja ma 8.11 dopiero wizytę,i mam nadzieje ,że tez mi powie lekarz ....że będzie widac..
Moja dzidzia tez zaczyna dawać o sobie znać coraz to głośniej(mocniej..)..Zawsze rano jak się obudzę i położe na plecach..to mam wrażenie że zmienia pozycje co chwlę..pewnie jej ciasno..A jak np.zjem coś słodkiego to odrazu jest odzew..To bardzo miłe jak się czuje juz dzidzie..wiem przynajmniej że jest( i jest ok)...
Poza tym,juz mieszkamy u siebie..(od prawie 3 tyg.),kupiliśmu tv.,i auto..,ale teraz sprzedajemy mojego własnego Matizka....Jest mi go jakos zal sprzedawac,bo w końcu sama na niego kiedys zarobiłam..i sama go kupiłam..ale siła wyższa!
Wczoraj moja mama wrociła z sanatorium..i nie widziała mnie 3 tyg,...to stwierdziła,że nieźle mi brzusio urósł..i wyglądam jakos inaczej niż z Alexem..Chciała bym wam wkleić zdjęcie,ale zupełnie nie umiem robić takich rzeczy...Może kiedyś jak mój P.będzie miał chwilę..to jego poproszę...Bo muszę dodać,że macieśliczne brzusie..!!!
No to tyle,.tak po trochu..
Ściskam was mocno dziewuszki!,za jakiś czas znowu się odezwę..Dużo zdrówka dla kazdej z was!!!