reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam po dlugiej przerwie u nas wszystko dobrze dzieci zdrowe :-)
Nie bylo mnie tyle czasu bo zalatwiamlismy z mezem dom do wynajecia :-)oj bylo troche szukania bo my tutaj nie jestesmy na stale tz w Irlandii dla tego wynajmujemy:happy:
WSZYSTKIM SOLENIZANTOM SPOZNIONE ALE SZCZERE
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DUZO ZDROWKA POCIECHY Z RODZICOW I ZABAWEK
Agunia wszystkiego najlepszego z okazij slubu pewnie troche biegania masz pamietam do dzis jak to jest ja mialam slub prawie 6lat temu:-)ale ten czas zlecial:-D
Ja jestem niska i mialam suknie na zamowienie i zrobilam z dwoch jedna:-):-):-)
Wklejam fotke

Załączniki

• e664aca8da.jpg
    e664aca8da.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Spuznione zyczenia dla wszystkich solenizantow!!!

PM i ninja- super ze dzieciaczki zdrowe no i ze moglyscie sie spotkac.

Mrowa- ja mysle ze tez bym karila do roku. Do dwuch lat wydaje mi sie to juz za dlugo. Tak jak muwisz dziecko jest juz swiadome tego i puzniej ciagnie za bluzke

Dziewczyny super wygladalyscie na slubie! Az wspomnienia wrucily :tak:

ewa- to pobalowalas troche. Juz nie pamietam kiedy ostatni raz gdzies bylam bez mojego. Gratulacje

Niekat- super zdjecie, no i widac ze masz czym oddychac, tylko pozazdroscic ;-) No i wogule nie widac ciazy. A dzieciowe zakupy to ja tez uwielbiam. I niedlugo tez sie musze na takie wybrac bo 25 kwietnia lecimy na komunie do chicago wiec musze malemu jakis struj zakupic

Mamma- czekamy na zdjecia z imprezy. Duzo zdrowka dla synka no i zeby Gabrysia sie nie zarazila.

Doris- gratulacje dla Emilki. Super ze tak szybko nabiera nowych umiejetnosci.

Z tym cisnieniem to niewiem bo predzej nieraz miezylam i zawsze bylo ok. ale tak jak muwicie musze kontrolowac bo mam chore nerki. A czesto przy nerkach jest wysokie cisnienie. Nastepnym razem jak pujde na kontrole do mojego nefrologa to musze mu o tym wspomniec.

Weekend mina szybko za szybko. Pogoda byla super, dzisiaj zreszta tez wiec jak Michalek wstanie jedziemy do babci to troche tam posmiga po podworku. Wczoraj wybralismy sie do akwarium, ale Michalka za bardzo rybki nie interesowaly tylko uciekanie od rodzicow. Ale jak bylismy na pokazje foczek i robily rozne sztuczki to Michalek ja widzial ze ludzie klaszcza to tez klaskal. Zachwile wstawie pare fotek.

A mi dzisiaj sie zaczely ferie :-) to sobie troche poleni****e.

No to tez sobie powspominam........

http://g.imageshack.us/img5/0302k.jpg/1/
http://g.imageshack.us/img5/0265.jpg/1/
http://g.imageshack.us/img5/0264d.jpg/1/
http://g.imageshack.us/img5/0234.jpg/1/

Witam!Fiu fiu!Jakie piękne "Panny"Młode!:-)
A my od czwartku zostałyśmy już same:-:)-:)-(,na weekend byłyśmy u mojej siostry i Zuzul dostał katarku,w sobotę pięknie się bawiła z Chrześnikiem mojej siostry faceta starszym bo w czerwcu będzie miał dwa latka,ale aż miło było popatrzec Zuzia go ściskała,on jej buziaki dawał:-Dszkoda,że nie miałam aparatu:no:
Wszystkim "nowym" roczniaczkom,którym jeszcze nie składałam życzeń -Wielkie STO LAT!!!Bądzcie grzecznymi dzieciaczkami dla swoich rodziców i dostarczajcie im wielu wzruszeń i moc radości:-***

Ninja slicznie wygladałas ja miałam bardzo podobna tylko gorset ze spódnica;-)
Dziewczyny wszystkie wygladałyscie wyjatkowow i neipowtarzalnie:tak::rofl2:
wzieło was na wspominki;-)

Jakie śliczne panny młode:tak::tak: Przesilenie wiosenne, że każdą na wspominki wzięło? Ha! Poszukam, zeskanuję i wkleję też moje stare, prawie 11- letnie:rofl2:
U nas dzisiaj było pięknie, Zuzia spędziła prawie cały dzień na dworze, miała jedną 30 min drzemkę też na dworze i wieczorem padła aż miło. Ale od środy niestety wraca zima i takie długie spacerkowanie się skończy:wściekła/y:

wow, ale zdjęcia :tak: pojecia nie mam gdzie są moje foty ze ślubu (tzn. te na płytce) ale jak znajdę to wrzucę i ja.

Pogoda - u Was wiosna - a tu dziś cały dzien leje :wściekła/y::angry: a wczoraj było tak super ...
My jutro jednak cystografia Małej, choć nie wiem czy dojdzie do skutku bo leukocytów ma ponad normę :-( Ale chciałabym mieć to juz za sobą.
Musialam jej czopka zaaplikować, rany jak bedna się wiła ... a za chwile śmierdziocha zrobiła:baffled:. Aż się boje co to jutro bedzie :-:)-:)-(

Trzymajcie kciukasy, żeby posżło szybko i w miarę bezboleśnie

Oj Biduleczka z Nelci:-(Taka z niej śliczna,wesolutka dziewczyneczka,że aż żal że to się tyle ciągnie:no:.To my z Zuzą moccno będziemy ksiukasy trzymały;-)oby wszystko już pomyślnie było!

reklama
Weronika biedna Nelcia:-( a do cystografii musi miec wyniki w porzadku?
Marteczka a na długo pojechał twój maz? teraz jestes u rodziców?
Asze u nas wczoraj padało a teraz zanosi sie ze bedzie ładny dzionek:tak:

Do góry