anetka-Pierwsze co przeczytałam to że rodzinka wam się powiększy i już chciałam gratulować dzidziusia
ale pieska też pogratuluję;-) hihi gapa jestem;-)
Ewa-szkoda że imprezka nie wypaliła,ale może będzie jakaś jeszcze i poszalejecie razem;-)
Ja już nie pamiętam jak to jest gdzieś wyjść bez małej,troszkę mi tego brakuje...chciałabym się tak poprzytulać w jakiejś romantycznej knajpce bez Ani u boku:-( no ale nie narzekam,wkońcu Ania to takie moje szczęście;-) więc coś za coś,tak bywa trudno;-) jestem szczęśliwa że mamy Anię,a imprezki przebolejemy
hihi
Ninja-Ja jestem jak najbardziej za takim wątkiem;-) nie patrząc na kryzys to i tak mi się przydadzą takie rady
hihi A co do pracy to podpiszę się pod tym co napisała Doris,pracodawca nie ma prawa pytać cię o dziecko,wsumie gdybyś miała pewność że przyjęli kogoś z mniejszymi kwalifikacjami zamiast Ciebie masz pełne prawo domagać się odszkodowania za dyskryminację matek.O ile tamta osoba nie miałaby dziecka.Eh,że też jeszcze tacy ludzie po świecie chodzą...Przecież tak szczerze mówiąc to chyba matka jest lepszym pracownikiem niż bezdzietna,bardziej zorganizowana,cierpliwa,i wogóle,wkońcu wychowanie dzieciaczków tych cech od nas wymaga,a są one przydatne bardzo w pracy nawet....Trzymam kciuki żebyś znalazła satysfakconującą cię pracę:-)
weronikaa-Gratulujemy kolejnego ząbka,Jak ty się czujesz??Kiedy będą jakieś fotki brzuszka;-) Wiesz,chyba ci zazdroszczę,jak tak sobie myślę to bardzo bym chciała drugiego skarba,ale nie stać nas na to narazie:-( eh
U nas fajnie nawet;-) Moja mama kupiła w prezencie dla M.na urodziny zestaw do skype
hihi ja pewnie się bardziej cieszę ale co tam;-) hihi także mamy skype założonego,jakby któraś chciała sobie pogadać to podam login,ale to na priva ok?
Nie wiem co z Anią,z jelitówką już koniec,teraz nagle ma gorączkę 38.6...zbijam ją paracetamolem cały czas,podejrzewam że to od ząbków bo znów coś się ruszyło w tej kwestii i idą jej dolna lewa dwójeczka i trójeczka naraz...
Spotkanie z tamtą dziewczyną z forum super
dowiedziałam się że jest w ciąży
hihi będziemy spacerować sobie pewnie razem;-D hihi ogólnie dziewczyna super,taka spokojniutka,niepotrzebnie się martwiłam;-D
Wogóle w piątek ma do nas wpaść moja dawna koleżanka z pracy,nie widziałyśmy się prawie rok,już nie mogę się doczekać;-D hihi no i w środę wizyta szwagra....Ciekawa jestem czy wogóle wejdzie do nas na góre,jakoś w to nie wierzę bo on też jakieś tam ale miał do mnie,no ale zobaczymy,ja mam zamiar być miła i wogóle,on mi nic nie zrobił więc i ja będę w stosunnku do niego ok;-) hihi
'Dobra kochane moje,kończę ten mój eleborat bo pewnie nikt do końca nie dotarł co??;-D hihi Buziaczki dla was i maluszków;-) :-*